RAPID

Monday, February 4

WARTAWAN MALAYSIAKINI KANTOI!!!!! BN PENANG TAK KELUARKAN WANG WALAUPUN 1 SEN JEMPUT PSY...


MaloyaKINI portal fitnah belaan DAP kantoi lagi dengan dakwaan Barisan Nasional membelanjakan 1Juta ringgit untuk membawa artis K-POP paling popular didunia sekarang PSY ke Malaysia.Hello bro kalau nak buat fitnah tue check and Balance dulu der..Nie main serbu tembok aje.Pecah Kepala Der....Dimana fakta yang lu ambil cuma main tangkap muat dan salahkan DS Najib Razak dan Barisan Nasional...

Memang tahap ini aje ke wartawan Meloyakini dan dah banyak kali sangat korang nie kantoi dengan persepsi murahan tahap mangkuk Jamban...


MKP nak habaq skit bahawa Barisan Nasional Pulau Pinang tidak mengeluarkan sekupang pun duit untuk membawa PSY ke Malaysia..Berikut adalah fakta yang sahih dan Pasti...

KUALA LUMPUR: The government will not be forking out any money to pay for Psy’s performance in Penang this Chinese New Year. 
Penang Barisan Nasional (BN) chairman Teng Chang Yeow said the show by the South Korean is sponsored by a corporate company. 
“It is not paid by Barisan Nasional” he stressed when contacted by Astro Awani.
Teng, however, refused to disclose the name of the company who will be footing the bill for Psy's scheduled performance. 
When asked how much it cost to bring the pop star to Malaysia, Teng said he has yet to get any confirmation on the matter as everything is being arranged by the corporate company. 
The international superstar, famous for his hit song ‘Gangnam Style', is expected to perform in the state in conjunction with BN’s Chinese New Year open house on February 11 along with local singer Shila Amzah. 
News on Psy performing at the event received mixed reactions from the online community especially on Twitter. 
Some felt quite uneasy due to the high cost involved as they fear it would involve taxpayers’ money while there were others who suggested it would be cheaper if the organisers featured local singers instead. 
Earlier, Penang Gerakan vice-chairman Wong Mun Hoe said Psy’s performance on Feb 11 is a “gift” from Barisan Nasional to the rakyat. 
He also said that bringing Psy to Penang was not politically motivated and is purely for entertainment. ASTROAWANI

Pada YB Nizar nie lain kali tok sah nak jadi pencacai angkat najis DAP sangat..Serbu tembok nanti kepala pecah der....Shila Hamzah pun ada membuat persembahan..Jangan dok buat fitnah tahap gaban...Meluat dah MKP tengok...Bab Kalimah Allah kasi selelsai dulu baru cakap pasal nie....





No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive