Rapid

Tuesday, February 19

AWEK MAMAK TEPUNG GOMAK JUAL MARUAH DIRI HANYA 3RIBU.... @Amenoworld


Memang sah minah anak mammy pakai bedak sekati kat muka nie menjual maruah diri hanya dengan 3ribu aje sebulan. Woiii malulah nak mengaku kau nie sama mamak ngan MKP sanggup menjual diri...


Dengan sistem canggih yang dimiliki oleh SKMM, berapa lama mereka boleh terlepas? Tunggu pendedahan seterusnya di mana kami akan membongkar peranan yang dimainkan oleh YB Zuraida Zakaria, Faris Musa dan Zakaria Abdul Hamid. Banyak sungguh ye dana yang Pakatan Haram miliki? Sampai boleh upah bloggers dan cybertroopers. Yang bangsatnya, guna dana Kerajaan Negeri Selangor melalui PKOM untuk membuat fitnah dan sabotaj sistem e-kerajaan. Ini baru elaun khas yang diberikan kepada bloggers utama. Kita tidak tahu berapa ramai cybertroopers yang diupah oleh Pakatan Haram untuk beroperasi di laman sosial Facebook, Twitter dan Youtube.

Ini bermakna dalam setahun sejumlah RM432,000 dibayar untuk blogger blogger terbabit. Sekiranya dijumlah sejak 2008 lagi, Khalid Ibrahim dipercayai sudah membayar sejumlah RM1,728,000 kepada blogger blogger pembangkang. Hampir RM2 juta dihabiskan untuk membayar blogger.

Sekiranya jumlah RM1,728,000 diberikan kepada ibu tunggal (RM100 sebulan) ini bermakna sejumlah 17,280 orang ibu tunggal boleh mendapat manfaat. Khalid Ibrahim lebih sanggup gunakan duit rakyat untuk bayar blogger berbanding menunaikan janji manifestonya kepada rakyat.


MKP Ayat Sempoi : Anak Mammy bedukang mengaku dibayar oleh Mak Lampir aka YB Ampang Zuraidah Kamaruddin... 
2 comments:

Anonymous said...

diorang ada bayar cukai pendapatan ke? ada yang kantoi dengan LHDN lak

Anonymous said...

ni anak mamy ka anak hindu???

pejuang hamas...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive