Rapid

Friday, February 15

VIDEO : Melayu DAP Masuk UMNO


Kalau bukan kita yang nak tolong bangsa kita sendiri, siapa yang akan datang menghulur bantuan. 

Kami juga ibarat `melukut di tepi gantang' bila bersama-sama DAP walaupun pada awal penubuhan DAP Cawangan Lembah Kinrara, Puchong dua tahun yang lepas, kami ini diibaratkan sebagai `anak emas', apa sahaja yang permintaan kami, kononnya akan ditunaikan oleh DAP khususnya ADUN Kinrara yang kini merupakan Pengerusi DAP Selangor, Teresa Kok, ujar bekas Pengerusi DAP Lembah Kinrara, Harun Abdul Wahab, 58.


3 comments:

ninja said...

spesis bingai .. mujur sedar juga akhirnya

sayangbangsa said...

tahniah akhirnya mendapat petunjuk dari Allah swt...aku sendiri orang atas pagar tapi tetap menyokong UMNO...Umno selain banyak berjasa juga ada wawasan dan perjuangan yg jelas utk agama bangsa dn negara...manakala pembangkang hanya banyak beretorik...saya setuju dgn kata dr. chandra mudzaffar..."disaster if Anuwar is PM"...renungkan rakan2!

Anonymous said...

Asal Bukan Cauvinis dap.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive