Rapid

Wednesday, February 27

KENAPA JAMBATAN PULAU PINANG RETAK.................?


Ini adalah penyebab rakyat Pulau Pinang marah dengan kesesakan jalan raya yan gpaling teruk didalam sejarah Pulau Pinang. Cuba korang bayangkan untuk sampai ke Pulau Pinang melalui Jambatan terpaksa mengambil masa hampir 4jam lebih kerana benda macam nie, 
adakah DAP Pulau Pinang pernah peduli dengan banda macam nie..


Teruk jugak apa yang berlaku nampaknya sehingga besi penyambung hampir retak dan membolehkan nampak kebawah.. agak serius jugak kejadian ini.. akan tetapi sehingga pagi tadi semuanya lancar seperti biasa..


Semua lorong di Jambatan Pulau Pinang kini boleh digunakan kenderaan semula selepas kerja pembaikan besi penyambung jambatan selesai jam 7.30 pagi tadi. 

Pengarah Urusan PLUS Expressways Bhd (PLUS), Datuk Noorizah Abd Hamid, berkata pihaknya terpaksa menutup satu lorong di jambatan itu kerana besi penyambungnya terkeluar semalam dan membahayakan pengguna jalan raya. 
1 comment:

Anonymous said...

#politik is suck
Lol....benda mcm nie politik gak...hahahaahah...mcm2 ragam la dunia nie

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive