RAPID

Friday, February 8

Nelydia Senrose Punya Penangan TV DIRAMPAS ISTERI.........?


Drama Setia Hujung Nyawa di slot akasia di tv 3, dibintangi oleh Nelydia senrose dan Amar Asyraf macam fenomena dah..bila main je jam 7 -8 malam semua update status emosional dengan watak lakonan dalam drama tu. sampai ada yang benci, geram sakit hati dengan si batu api, hady dan perempuan peruntuh rumah tangga, gatal yang nekad nak merampas hak orang lain, Ikram pulak ex-boyfriend yang tak faham-faham bahasa yang El dah berstatus isteri orang. dah emo pulak haha,, ok jum layan gambar Ersalina atau El..minggu ni episod last drama setia hujung nyawa tau! so jangan ketinggalan pulak hehe..










minggu akhir setia hujung nyawa

setia hujung nyawa akhir
setia

kelakar tengok preview last episod drama Setia Hujung Nyawa di iklan tv..bila El menyamar jadi Tuti, pembantu rumah semata-mata nak jumpa zain..how sweet!..

1 comment:

Anonymous said...

Habislaaa..lepas ni gerenti famous gila. Keluar sana,keluar sini

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive