Rapid

Wednesday, February 6

WOW : HEBAT PKR KEDAH NIE NAMPAK PUSAT TUE......HALAL KE?


Tahniah Kerajaan PAS Negeri Kedah yang tidak kurang hebat di dalam penganjuran Majlis Negara Berkebajikan. Selepas PGayR mengemparkan negara tahun lepas dengan tarian menjolok mata di dalam majlis Makan Malam PGayR "Bertam Night 2012" yang dihadiri oleh kesemua juak-juak Pakatan Haram DAPig dan PAS, majlis di Kulim, Kedah juga tidak kurang hebatnya.

Persembahan di atas adalah satu acara Tahun Baru Cina yang dianjurkan oleh PGayR, Sabtu lepas. Persembahan selama 3 jam oleh penari-penari separuh bogel (tiger show) yang memakai bra yang disajikan untuk santapan rakan sekutunya dari PAS dan DAPig. Persembahan ini pasti membuatkan terbeliak mata-mata pak lebai PAS apabila melihat tarian yang amat menggairahkan itu alamak apa semua ni sungguh memalukan.

Wanita-wanita Cina muda ini kebanyakannya mendedahkan bahagian belakang dan perut mereka. Bahagian paha dan betis yang mongel memang semestinya menjadi santapan mata. Majlis ini diatur oleh EXCO Kerajaan Negeri PAS dan ADUN PGayR Kulim, YB Lim Soo Nee. 

Daripada slogan Membangun Bersama Islam sudah bertukar kepada Negara Berkebajikan. Memang berkebajikan sungguh! Inilah contoh teladan parti yang ditunjangi oleh Anugerah Tuhan dan isterinya Tokoh Saiyidinita Khadijah. CTS

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive