exponegaraku

Monday, February 18

GEMPAR: @NAJIBRAZAK LETAK JAWATAN SEBAGAI PERDANA MENTERI...........


 Laman web E-Penerangan diHACK oleh pihak tak bertanggungjawab. MKP heran jugak bila laman web Kementerian begitu senang di godam. Depa nie lena atau buat keja main-main. Eloklah tue nanti macam hampas Punya pegawai yang bertanggungjawab...Gaji nak kerja macam hampas... 

Siapa punya angkara yang menyatakan YAB Perdana Menteri, DS Najib Razak letak jawatan. Korang tengok print screen yang telah diambil oleh blogger TaipanMaster dari UMBWP. 

Jika dilihat dari ayat yang ditulis, MKP dah boleh agak siapa punya kerja. Tapi kita bukan macam puak sebelah sana yang suka tuduh-menuduh ini salah UMNO/BN. Betul tak? 

Mungkin disebabkan aura YAB Perdana Menteri sudah mula naik dan diterima pelusuk rakyat Malaysia, adalah puak yang iri hati. Biasalah tu, apa pun rakyat yang berhak menilai pemimpin mana yang buat kerja dan Janji Ditepati. 

Pada pihak Jabatan Penerangan pula, jangan ambil mudah perkara seperti ini. Perlu sentiasa tingkatkan tahap security laman web anda. Perkara seperti ini tidak boleh dianggap mudah kerana saluran yang diberikan adalah untuk rakyat. 

Cari siapa punya angkara yang sanggup buat kerja BODOH fitnah PM ni dan jatuhkan hukuman yang setimpal. Tak kira siapa pun. Kita semua sayangkan Malaysia!! 

BACA JUGA DISINI


1 comment:

Anonymous said...

ni mesti keja anjing yahudi...

pejuang hamas...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive