Thursday, November 10

Betulkah Apa Yg Dilihat?

foto yang menunjukkan seorang wanita tanpa seurat benang di dalam konti radio!mungkin foto itu milik LINORA LOW benar atau tidak dapat dipastikan.Hanya pihak yang terbabit dapat memberi pengesahan apa yang berlaku.Berharap pihak Red.Fm dapat menyiasat apa yang berlaku supaya pekara begini tidak berulang.

5 comments:

fatlady said...

Saudara,

ni bukan berlaku kat malaysia. ni radio dari filipina dan perempuan ni namanya maui taylor...please check the internet n investigate it first, dont simply terus fikir radio local aje k...jadilah bangsa malaysia yang berkualiti...
http://lahingpinoy101.multiply.com/photos/album/10/Maui_Taylor_Naked_Pictures

fatlady said...

nanti u tak pasal2 kena saman linora low baru tau....baru dua blog i tengok siar ni, yours n Dr. MIM....c'mon lah....cuba la belajar selidik dulu baru selak kat blog....lain kali jangan buat lagi...

strikeclow said...

gambar ni dah lama kat internet dan yang pasti benda ni bukan berlaku kat malaysia dan bukannya rakyat malaysia.

MERADONG TODAY said...

fuhhhhh...

matkilaupenang said...

terima kasih fatlady kerana memberi info.saya hanya memberi andaian.

Followers

PALING SEMPOI MINGGU INI

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive