RAPID

Saturday, October 26

GEMPAR :ABBY ABADI TIDAK DIRESTUI ALLAH BERKEMPEN #PRKSgLimau @abby_abadi112


Abby Abadi dilanda musibat ketika matahari terik memancar. Sudahlah pakaiannya bertutup litup mengalahkan orang kuat beriman akan tetapi hatinya mempunyai dendam yang amat mendalam terhadap UMNO. Ini balasan allah padanya ketika turun berkempen di PRK Sungai Limau. Memang lemau luar dan dalam der kalau kena macam nie.


Kebetulan MKP lalu ditempat kejadian tidak jauh dari COMMAND CENTRE BARISAN NASIONAL. Mulanya tak ambil pot sangat tapi bila tengok kelibat janda mendapat pucuk muda ini memang ada dedapan dihati. Kalau korang nak tahu lokasi kejadian ini berlaku dijalan sungai dedap. 

MKP bagi peringatan pada abby albody nie sesudahlah menfitnah nanti takut tak sempat minta maaf pada yang kena fitnah.Tapi best jugak tengok Abby Albody nir bermandi peluh nie kena pulak tiupan angin yang menghembus menampakan setiap lurah yang pastinya memberahikan.

Kalau malam nie tak dapat yang dihajat jangan pulak salahkan MKP pulak.....


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive