RAPID

Friday, October 18

VIDEO : "Lembughini" BERAKSI DI LEBUHRAYA MRR2..........Windows 8.1 @KhairyKJ


This is Real Bro........Only had been seen in Malaysia. Lembu dah boleh upgrade sekarang kalau dulu hanya berlumba di jalan kampung aje tapi sekarang dah boleh race kt Higway. Hebat sungguh Malaysia nie macam-macam ada.




Kat Malaysia nie macam-macam amalan politik berdasarkan binatang dok ada. Yang paling famous adalah politik "Helang" "Ulaq Kapak" dan lain-lain.Bila tengok lembu berlari teringat pulak politik lembu. Memang lembu nie boleh dibaratkan macam-macam. Lembu kalau dah dicucuk hidung senantiasa mengikut arahan tuannya. Mana tidaknya kalau tersalah perbuatan nanti kena tarik tali, sakit der bila hidung ditarik...oleh tuannya. 



1 comment:

ajai62 said...

Aa Salam Bro

Tak baik cakap mereka macam Lembu... Cakap berlampiklah Bro... Iras-iras Lembu oklah tu....

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive