Rapid

Wednesday, August 22

ABU Terdesak Serang Banner UMNO Seputih?


Terdesak sangat ke sampai Banner sambutan hari raya UMNO Bahagian Seputih telah dilekatkan sticker ABU...Taktik sampah pihak pembangkang terutamanya Chegu Bard serta konco-konconya melekatkan pelekat nie.Setahu MKP semua bahagian UMNO diseluruh negara telah diarahkan supaya membentangkan banner ini disetiap Bahagian masing-masing...Mungkin dengan sokongan rakyat Malaysia telah beralih kepada UMNO menyebabkan tindakan bacul dari pihak ABU...klik untuk besarkan gambar.

Pemuda UMNO Bahagian Seputih telah membuat laporan Polis diBalai Bricfield semalam terhadap Solidariti Anak Muda Malaysia melakukan perbuatan khianat ini.Ketua Pemuda Seputih Mohd Razlan Mohamad Rafii mendakwa pelekat ABU ini jugak telah dilekatkan dipapan tanda Pusat Khidmat Masyarakat Parlimen Seputih dan harta benda awam...

Dengan Laporan Polis yang telah dibuat Pemuda UMNO Seputeh,Pihaknya berharap pihak berkuasa mengambil tindakan yang sejawarnya dan menghalang penggunaan pelekat ini untuk memburukkan Parti UMNO.Tindakan mereka ini menunjukkan mereka tidak berfikiran rasional kerana telah memburukkan nama orang lain serta harta benda awam..

Sepatutnya Aidilftiri disambut dengan penuh kemeriahan dan harmoni di Malaysia dengan Masyarakat Majmuk bukannya melakukkan perbuatan memburukkan orang lain..

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive