RAPID

Thursday, August 23

Kenapa SAMM Meroyan? @CheguBard @razlanrafii


Ekoran dari laporan Polis yang telah dibuat oleh Ketua Pemuda UMNO Seputeh pihak SAMM meroyan sekali lagi dengan menyiarkan gambar yang telah diubahsuai kononnya milik Ketua Pemuda Umno Seputeh Saudara Razlan didalam BBM(blackberry messenger).berikut adalah screen shot yang MKP ambil dari twitter.Chegu Bard sudah menafikan bahawa pelekat ABU yang dilekatkan pada banner UMNO Seputeh itu bukan dari pihak SAMM.Bila dah berak tepi jalan sapa nak mengaku der....Sama jugaklah taktik yang telah dibuat oleh anwar berkenaan video skandalnya dengan chinadoll , walaupun video itu telah disahihkan 99% namun masih lagi membuat penafian......taktik lu orang dah basi der!!!! main game penafian yang serupa selalu macam nie.



jawapan didalam blog SAMM menyatakan sticker itu sampai ke Luar negara memang satu cerita lawak tahap gaban beb....mat salleh kat sana tue rasanya tak layan politik gampang korang der.Perbuatan melekatkan sendiri mustahil dilakukan oleh pihak Pemuda UMNO hanya kerana inginkan perhatian.perumpaan senang aje jika nak tuduh orang pukul kita takkan nak lukakan diri sendiri lepas tue pi report polis.Korang ingat polis tue bodoh macam korang ke?tak buat siasatan.Apa punya bangang korang.Jawapan Dari REZQEEN HILL nie untuk menjawab tomahan korang....


Jika gambar diatas telah dijadikan bukti untuk menfitnah kenapa pihak PKR termasuk SAMM tidak dapat menerima video ketua pembangkang bersama chinadoll.Pandai pulak menafikan mengatakan ini semua kerja jahat UMNO...


So kira korang dah mengaku sekarang menyatakan dua gambar diatas nie betul dan benarlahh????

- Posted using BlogPress from my iPad Power BY UMNO...

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive