Rapid

Friday, August 24

Mansor Sanjung Guan Eng Macam TOKONG? Syirik...Tue..


Pelik tapi benar!!!!! itulah falsampah puak harami PKR Pulau Pinang...Semalam dedahan didalam Blog    GelagatAnwar. Mansor Menyelar Guan Eng dengan sikap sombong,angkuh dan TOKONG.Tapi hari nie dah jadi macam Chipmore sudah tukar dengan menyanjung Guan Eng macam tokong...Maksud yang jelas MKP paham ialah ianya sudah lebih kepada perbuatan syirik dengan menyekutu ALLAH...Tokong adalah tempat yang mulia dikalangan penganut agama budha jika sudah semabah dan sanjung dan sembah serta mengiyakan saja perbuatan TOKONG LGE boleh disifatkan sebagai Syirik......Apa punya bangang pemimpin PKR Pulau Pinang nie....Ketua PKR Pulau Pinang Datuk Mansor Othman hari ini berkata laporan berhubung kenyataannya yang antara lain menyifatkan Ketua Menteri Lim Guan Eng sebagai “sombong, angkuh dan tokong” bertujuan "memberi gambaran buruk tentang hubungan PKR dan DAP". 
Sedangkan, istilah seperti "tokong" itu merupakan "sanjungan dan penghormatan rakyat Pulau Pinang", katanya dalam satu kenyataan hari ini. 
Beliau mengulas laporan berhubung kenyataannya dalam satu dokumen didakwa minit mesyuarat strategik PKR negeri yang turut dinafikannya. 
"Saya ingin menegaskan, tidak ada mesyuarat strategik parti sepertimana yang dilaporkan", katanya.
Semalam nak buat siasatan?Tapi hari nie nafi pulak mana satu yang betul nie????Lidah umpama bewak jugak nie bercabang macam Guan Eng..Hari cakap lain esok boleh pusing kona baring...Lawak pulak dah jadi nie....Atau dah kena gertak dengan diktator Lim Guan...Kantoi dah Musibat Melayu sorang nie....
No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive