Rapid

Saturday, August 25

Mansor TKM1 Ketaq Lutut Bila Terima Wahyu Dari Tokong LGE?

Kelmarin Mansor menerima arahan agar menafikan mengenai laporan sulit mesyuarat tersebut walaupun baru 2 hari lepas Mansor sendiri mengakui memang apa yang dilaporkan adalah benar.

Semasa sidang akhbar semalam,Mansor dikatakan agak gugup dan juga tidak mampu untuk menjawap soalan bertubi tubi daripada wartawan. Akibat dari jawapan beliau yang tidak konsisten.Lim Guan Eng menghentikan sidang akhbar tersebut buat seketika dan mereka berbincang didalam bilik .Menurut Salleh Man yang berada didalam bilik tersebut,Guan Eng tegaskan agar Dr Mansor konsisten menjawap soalan dan menafikan apa yang sepatutnya.Salleh Man turut mendakwa bahawa Guan Eng menulis diatas sehelai kertas berupa arahan agar hentikan segera sidang akhbar secepat mungkin kerana melihat keadaan Dr Mansor yang dikatakan gugup apabila ditangkap berbohong beberapa kali didepan wartawan.

Nah apabila wahyu turun ..nada Mansor berubah dan beliau dan PKR hari ini secara rasminya bertuhankan Lim Guan Eng.

2 comments:

Anonymous said...

MELAYU BODOH TU ELOK DAPAT CINA HANJENG SIAL NAJIS.... GANDINGAN LIWAT YG BAGUS...

femes said...

dia tak jege mata ka masa cakap tu? ha ha, mesti kuyu mata punya. selalu cakap riak, sekarang kena sembah tok pekong.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive