RAPID

Tuesday, October 23

CARA ZUHUD "PHONE LOCK"

Aku percaya mesti hampa semua ada pengalaman dengan tipon-tipon yang canggih ni pada masa lampau...time tu sapa pakai jenis memang "king" ar...bila dok belek-belek balik lawak lak aku tengok tipon-tipon ni...memang legenda la tipon ni...lani aku nak share ngan hampa koleksi tipon-tipon ikonik ni~




1. Nokia 9210 Communicator


2. Siemens SL45

bab nie sudah pasti meninggalkan kenangan pada kita semua bila teringat balik pastinya ada yang tersenyum.

Nak dijadikan cerita tadi petang apa bila dok lepak dengan rakan-rakan ada yang telah bersuara pasal AES nie der,Ada yang perli kenapa MKP tak konsisten dalam hal nie dulu pada mulanya menentang tapi back-up balik pada hari nie nape ek?

Jawapan MKP bagi adalah mudah kita jangan terpedaya dengan dakyah pembangkang yang suka membangkang tapi MKP tak salahkan sesiapa kerana isu nie hak peribadi untuk meluahkan pendapat...

Kalau nak diikutkan bukan dapat apa pun bila membangkang...Orang lain bangkang ada jugak hasilnya  ....Nak cita bebanyak nanti takut pulak terlondeh seluaq pulak nanti.....Hampa pikiq hampa punya ego saja ka?Ego aku simpan pajak gadai kot?Patutlah kawan tak ramai!!!!

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive