Rapid

Wednesday, October 17

TOKONG LGE MENGAMUK SELAR TS NOR NOR MOHAMED YAKCOB GEORGE SOROS MALAYSIA


Marah dan geram kepada Kerajaan Pusat tak bagi Bajet yang diinginkan oleh Tokong Guan Eng yang corcky dan Erogan sanggup maki hamun dan ungkit pekara lama.....

Sikap tamak haloba tokong Guan eng nie terserlah!!!!Mungkin kurang masyuuukkkkk bila projek kurang yang telah diperuntukkan oleh Kerajaan Pusat...sudah tentu banyak yang Proksi yang marah dan mendesak Guan Eng untuk meminta projek dari Kerajaan Pusat...Modus operandinya senang aje attack pemimpin UMNO macam Tan Sri Nor Yaakob mana tau untung sabut timbul untung batu tenggelam....Video kat bawah nie jelas mengatakan Tokong Crocky Erogan Guan Eng kata TS Nor Yakcop Gorge Soros Malaysia.

Bercakap mengenai bajet 2013 Tokong Crocky Erogan Guan Eng diminta memberi penjelasan mengenai tindakannya tidak membelanjakan baki dalam Akaun Amanah Perumahan Bumiputera berjumlah RM33.36 juta bagi membina rumah mampu milik atau kos rendah untuk rakyat.

Berdasarkan Penyata Kewangan Kerajaan Negeri dan Pengurusan Kewangan Jabatan/Agensi Negeri Pulau Pinang Tahun 2011 dalam Laporan Ketua Audit Negara, jumlah tersebut merupakan peningkatan sebanyak RM12.25 juta atau 58 peratus berbanding RM21.11 juta pada tahun sebelumnya.


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive