RAPID

Monday, October 29

KALAU ISTERI TAK BERTUDUNG ISLAM KE?


Desas desus di beberapa media hiburan awek dalam gambar di atas adalah perempuan yang bakal dikahwini oleh Aktivis Politik Upahan PAS Hairi Othman. Awek itu dikatakan anak kepada seorang VIP yang bergelar Datuk.

Boleh tahan juga lakon layar Hairie Othman ni. Atas pentas ceramah PAS bukan main kutuk UMNO yang kononya dialah Islam sejati, tapi bakal bini? Hehehehe.. Mantop...

Apapun tahniah buat mereka berdua yang bakal bergelar suami isteri tidak lama lagi. Jangan lupa jemput aku wesss.. Nak juga aku tengok lurah dendam secara live.


Apabila terlalu ghairah dalam menimbulkan persepsi kadang-kadang boleh memakan diri, itulah yang terjadi kepada ‘bekas’ personaliti yang suatu ketika dulu memang amat kami kagumi kerana bakat lakonanya iaitu Hairie Othman.

Pada jam 2.48 petang satu kenyataan twitter dari Hairi yang bercorak ‘teori konspirasi’ telah dikemaskini dengan tulisan “Najib dah Nazak.. Mahyudin kena baca yassin, Rais jadi anak yatim.. teori UMNO dah nak berkubur ha3″  

Dengan andaian ianya hanyalah satu bentuk gurauan kasar dan mungkin untuk menambah nilai personaliti Hairi sendiri kepada para penyokongnya yang ingin disifatkan sebagai lantang bersuara. Tetapi sebaliknya yang berlaku apabila perbuatan tersebut menerima kritikan dan juga kecaman atas laku yang tidak profesional dan lebih kepada kebudak – budakan. Itu apa yang dapat kami baca di Twitter

Teringat sewaktu di sekolah rendah beginila sifat kami yang sering kali mengunakan nama bapa untuk tujuan mengejek rakan rakan yang lain. Tak sangka pula ‘tradisi’ ini masih diguna pakai dizaman moden ini. - BuahMulut


1 comment:

GotYou! said...

Duit kutipan ceramah dah cukup bolehlah kawin ngan anak datuk. kehkehkeh.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive