Rapid

Saturday, October 13

MAMAT NIE YANG BERDEMO!!! LAYAKKAH DIA???


Tetiba pulak nak jadi hero!!! Kesian MKP tengok mamat kurang suku nie berdemo membantah kepal perang Amerika berlabuh di Perlabuhan Kelang semalam...Ehhh Sengal la kau Khalid Mohd Ismath...Semasa berdemo kat Dataran Merdeka tempoh hari baguih punya dok peluk awek sedangkan kekawan yang lain bersolat kat belakang tue.....
Nak cakap pasal perjuangan pi mampus la jika itu yang diperjuangkan kau masih lagi relevan.....
"(Dalam memorandum itu) kita menuntut supaya PKCC tidak (lagi) membenarkan kapal Amerika berlabuh.

"Kita tidak mahu kuasa jahat yang terlibat dengan perang di Afghanistan dan Iraq diagung-agungkan. 
"Kita juga mendesak pihak PKCC dan wakil-wakil kerajaan tidak membuat keputusan mesra dengan perjuangan Amerika,"
Kau perbetulkan akhlak diri dulu sebelum nak jadi pemimpin.....Etika diri pun tak betul  nak pulak berjuang untuk rakyat afghanistan dan iraq....Kau nie buat lawak ke?

USS George Washington, yang ditauliahkan pada 4 Julai 1992 dengan 5,000 anak kapal itu singgah lima hari di pelabuhan tersebut Ahad lalu. Ia dijadual meninggalkan negara ini semalam.

Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi bagaimanapun dilapor menegaskan Malaysia tidak akan dijadikan pangkalan tentera asing dan berkata rakyat tidak perlu bimbang dengan "lawatan muhibah" tentera laut dari negara-negara sahabat.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive