Rapid

Friday, October 19

FOTO HOT ROZITA PULAK TERSEBAR?


Biar betul benda macam nie pulak tersebar dan hangat diperkatakan didalam alam maya....Jika tengok sekali imbas memang ramai akan berkata wanita dalam gambar ini mirip Rozita Che Wan. Tetapi tuan badan sudah memberikan kenyataan balas.Menerusi portal hiburan Murai, Rozita Che Wan menafikan yang individu dalam gambar yang di’tunjukkan itu adalah dirinya dan berkata tidak tergamak untuk lakukan sebegitu.

“Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tidak tahu apakah itu video chat atau webcam. Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak”

“Jadi, terus-terang saya tidak pernah berbuat perbuatan yang terkutuk seperti ini,” jelas Rozita Che Wan hari ini.Yang diatas nie pun bolah nafi dengan mengatakan perut tak sama apa kes?

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive