Rapid

Thursday, October 4

KESIAN NURUL IZZAH DITELANJANGKAN OLEH AZLINA?


Ini baru kena "Buku dengan Ruas"......Izzah dah silap orang berdebat dengan Datuk Azlina yang selama ini hanya memerhati, Tapi bila dah kacau Pengerang lu orang dah buat silap besar der.....Habis semua taktik korang telah didedahkan oleh Azlina.......

Parlimen kecoh apabila Ahli Parlimen Pengerang, Datuk Azalina Othman hari ini mendedahkan penyokong haprak Pas yang mengambil bahagian dalam Himpunan Hijau membantah projek petrokimia Pengerang pada 30 September lalu masing-masing dibayar RM30.00tunggu minit ke-19 aksi panas nurul izzah..

Itu sahajakah nilai penyokong langau hijau demi membantu pemimpin DAP mengkucar-kacirkan negeri Johor.

Azalina berkata pihak penganjur mendakwa perhimpunan itu dihadiri 7,000 tetapi beliau sebaliknya mendakwa telah difahamkan tidak sampai 3,000 orang yang hadir kerana kawasan tersebut kecil.

Oleh itu, beliau tidak tahu bagaimana kawasan itu boleh memuatkan seramai 7,000 orang, sambil mendakwa ramai daripada mereka yang hadir itu adalah orang Singapura.

Kenyataan itu membuatkan anak Sheikh Al-Anwar Nurul Izzah Anwar (PKR-Lembah Pantai) bangkit untuk mencelah bagi mendapatkan penjelasan mengenai asas
tuduhan tersebut, tetapi Azalina enggan memberi laluan kepadanya untuk bercakap kerana pertanyaannya hanya membuang masa.

Azalina sebelum ini mencabar ahli Parlimen PAS Kubang Kerian, Salahuddin Ayub untuk berdebat mengenai projek tersebut, kerana naib presiden PAS itu mendakwa penduduk Pengerang telah menjadi mangsanya. Tetapi ditolak oleh Salahuddin Ayub yang juga dipanggil Din Puduraya kerana kononnya menurut Din Pudu Raya dia kini setaraf menteri besar dan dia hanya akan berdebat dengan menteri besar sahaja.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive