Rapid

Thursday, October 4

VIDEO AWEK BERKEMBAM BOLEH KASI LIDAH PUTUSSekarang ini, artis negara kita juga sudah pandai membuat video parody.

Salah seorangnya adalah Angah Raja Lawak.

Salah satu video miming yang dibuat oleh Angah adalah lagu ‘Kalau Berpacaran’.


Video itu dihasilkan untuk satu telemovie komedi yang dibintangi oleh Angah Raja Lawak, Man Raja Lawak, Aqasha, Siti Fazurina, Enot, Acong Sweetchild, Aznah Hamid, Fadhil Dhani, Abby Abadi dan Sabri Yunus.

Telemovie itu mengisahkan tentang Sohibul (Angah Raja Lawak) yang cuba menambah pendapatan keluarganya dengan menjadi seorang penulis skrip dengan bantuan jiran sebelah rumahnya, Mansor (Aqasha).

Akibat terlalu mengikut sangat tip – tip yang diberikan oleh Mansor, Sohibul akhirnya tertangkap. dalam satu kejadian rompakan di rumah Datuk Sabri (Sabri Yunus).

Semoga anda terhibur dengan aksi dan mimik Angah.


MKP Ayat Sempoi : Angah Jaga-jaga bila berlakon macam tue nanti Anwar boleh berahi tengok kau,,,,Almaklum kalau yang tembam nie boleh cepatkan naik nasfu tambah pulak malam nie malam jumaat der......

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive