Rapid

Monday, November 12

DIGI PULAK DIPERDAYA OLEH ANWAR....Lebih 1,000 orang masyarakat India hadir menyambut Anwar Ibrahim ke Jalan Tengku Kelana, "The Little India" Klang, sabtu lepas semperna sambutan perayaan Deepavali. Sebelum itu Anwar Ibrahim juga sempat memberikan tazkirah di Masjid Kg Teluk Menegun, Kg Jawa Klang. Selepas ini kalau Masjid Kg Teluk Menegun dan Jalan Tengku Kelana dilanda banjir, maka kita tahu apa sebabnya.
Kelihatan menyambut Anwar Ibrahim adalah Dr Xavier Jayakumar dan Ronnie Liu. Seperti kebiasaan di dalam ceramah-ceramah Anwar Ibrahim, beliau menekankan bahawa Barisan Nasional menindas Masyarakat India. CTS tertanya-tanya mungkin sebab penindasan itu, masyarakat India semakin berjaya di Malaysia dalam bidang korporat dan sektor pekerjaan yang lain seperti doktor, jurutera dan sebagainya. Malah ramai juga tokoh-tokoh jutawan yang berjaya dilahirkan seperti Ananda Krishnan dan sebagainya.

Di pentas utama tempat Anwar Ibrahim berucap, seperti yang kelihatan di dalam gambar di atas, kelihatan jelas penaja utama iaitu DiGi. Persoalannya, adakah DiGi menaja lawatan Anwar ke Klang? Mungkin yang bertanya apa salah DiGi ingin menaja Anwar Ibrahim? Memang tak salah. Cuma mungkin jutaan ahli komponen Barisan Nasional boleh menimbang kembali untuk memberikan sokongan dan menggunakan produk DiGi. Kuasa pengguna penting! Maaf, CTS tidak pernah menggunakan produk DiGi.

Read more at http://khairulryezal.blogspot.com/2012/11/apakah-digi-penaja-lawatan-deepavali.html#vdXW0cyvPmGTDk34.99

1 comment:

Anonymous said...

hari ni jugak aku terminate line digi buat satu family...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive