Rapid

Thursday, November 15

HELMET KHAS UNTUK PAS PADA #BERSIH4.0


PAS dah buat lawak pada muktamar tahun nie....Berita terkini dari rakan MKP dari kelantan mengatakan Seorang Sukarelawan Muktamar PAS berusia 15 tahun meninggal dunia selepas motosikal ditunggangnya terlibat kemalangan.

Mudanya sukarelawan pun, under age. Terbukti PAS mengeksploitasi pelajar sekolah untuk politik mereka.


MKP ingin bertanya pernahkah kita melihat pemimpin DAP atau penyokong DAP membawa anak kecil mereka untuk menjadi bahan percaturan politik. Bab berpolitik ini orang Melayu di dalam Pas dan Keadilan masih belum berubah.

Tiada kematangan, tiada percaturan dan tiada kebijaksanaan.Seperti yang berlaku pada perhimpunana bersih 3.0 mengikut Peguam Murtad Ambiga tetek besar mereka begitu bodoh dan bangsat sanggup mengadai nyawa anak kecil untuk mengikut hawa nafsu untuk berkuasa.Bila berlaku sesuatu yang tidak diingini mereka pula dengan begitu angkuh menyalahkan pehak berkuasa.

Memang patutlah rakyat Malaysia tidak mahu menyokong mereka kerana akal pemimpin dan penyokong bebal PAS lebih sikit dari budak Tadika.Macam manalah agaknya nak memerintah negara..kalau dah akal pun setanding budak Tadika..

Para Pemimpin PAS tidak ada otak..apa yang ada dalam kepala otak mereka hanya mengejar kerakusan untuk berkuasa..mereka sanggup mengunakan kanak-kanak dalam mengejar cita-cita mereka.

MKP nasihatkan agar ibu bapa yang prihatin akan masa depan anak anak mereka usahlah memperjudikan nasib mereka ini dengan Ketaksuban Melampau. Jika di takdirkan apabila mereka dewasa untuk menyokong Pembangkang maka itulah perjalanan Hidup mereka, Jika menyokong kerajaan maka itulah yang di tentukan oleh Allah SWT.

1 comment:

Uruk-Hai said...

Salam mohon dipautkan blog sy Uruk Hai mediauruk.blogspot.com ..

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive