RAPID

Sunday, November 4

PARTI ASYIK SERABUT VS PARTI KALUT RIBUT



Lepas nak aibkan Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri gagal maka puak anwar attack Menteri kanan yang dirasakan akan menjadi penghalang kepada penipuan anwar..

Adakah dengan cara itu membuatkan pakatan rakyat akan jadi bersih.. atau hanya sekadar menyapu sampah bawah karpet ?

jadi macam mana dengan segala perbuatan penyelewengan yg telah berlaku sebelum ni.. kes tu kira halal la.. kalau anwar and the geng buat semua halal..




elok la tu.. Pas kafirkan UMNO dan BN pasal soal agama..

yg Pkr kafirkan UMNO dan BN pasal soal ekonomi..

Persoalanya..... adakah betul2 Pkr , Pas dan Dap tu halal perbuatannya.. duit yahudi pun boleh kira halal jugak ker ??

Nak samaratakan kedudukan agama di Tanah Melayu ini kira halal jugak ker ?? nak jadikan golongan LGBT golongan yg halal dlm Islam pun kira halal jugak ker ??

Kalau ikutkan.. kalau pakatan rakyat boleh sapu dan buat projek sesuak hati makbapak diorg jer.. apa salah UMNO dan BN buat projek ikut suka hati BN la.. apa nak kecoh..

ooo.. kalau UMNO buat nak perang.. tapi kalau pakatan rakyat buat tak boleh perang?? itu mcm ka ? silap la..

kalau nak bersih, bersihkan semua.. anwar pun tak layak kalau mcm tu.. RM 3b tu kira halal jugak ekk ?? halal otakkkk dia...

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive