RAPID

Wednesday, November 21

KESIAN!!!! KORANG DAH KOYAK SELUARNYA...


Siapa pulak yang kena koyak seluarnya nie?Kesian sampai macam tue korang buat pada Mak Lampir...Tekoyak habis cerita yang selama ini disimpan rapi tanpa dedahan....




Bukti dibawah menyatakan sah kereta itu milik Mak Lampir Ampang..Mak Lampir aka Zuraidah menabung sejak kecil untuk beli semua kenderaan tersebut.  Umur dia dah 54 tahun dah, kalau kumpul 10 sen sehari sejak usia 10 tahun, dah banyak jumlahnya tu.Sebab tue boleh pakai kereta mahal....Boleh pakai ayat macam tue untuk selamatkan diri...Haaaa 

ayat tak boleh belah langsung dah Mak Lampir..



Kebetulan saja kereta mewah itu semua wujud selepas dia terpilih mengejut menjadi ahli Parlimen Ampang (siapa nak percaya tu, memang bodohlah)

 Zuraida yang gemar ‘melondehkan seluar dalam’ orang lain, akhirnya dilondehkan ‘seluar dalamnya’ dengan cara yang sama.

Bukan satu ‘seluar dalam’ kita cakap ni, tapi 4 ‘seluar dalam’ sekaligus.


Yakin dan percayalah orang macam Zuraidah ini ada banyak helah dalam berhadapan dengan pendedahan macam ini. Kalau tak dia fikir sendiri, puak manipulator undang-undang yang ramai disekelilingnya akan bantu menasihatkan.

Paling tidak menyembunyikan diri dan mengelak dari berjumpa wartawan seperti Nurul Izzah sekarang.  Agak-agak bila isu dah reda besok, baru buat kemunculan semula.  Ini pendekatan biasa dan mudah dibaca bila ada skandal membabitkan pemimpin Pakatan haram ini.

Hello, Zuraidah baru ditangkap bergambar dalam jet mewah hari tu, takkan orang naik jet mewah pakai kereta Myvi saja kot, come onlah, bagi muka sikit.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive