Rapid

Sunday, January 8

Terkini...!!! Ehsan anak tunggal lelaki Anwar Ibrahim telah kembali untuk menatap wajah Anwar buat kali terakhir.Terkini...!!! Ehsan anak tunggal lelaki Anwar Ibrahim telah kembali untuk menatap wajah Anwar buat kali terakhir....

Jarang sekali rakyat Malaysia menatap gambar anak lelaki tunggal Datuk Sri Anwar Ibrahim...sememangnya beliu dijauhkan dari pandangan mata umum apa lagi terlibat dengan kemelut dan masalah politik mahupun peribadi bapa nya.

amat jarang sekali Ehsan akan bersama dengan keluarganya


Terkini...Dari sumber rapat Pewaris Wasiat,
Pewaris telah dihubungi dan dan diberitahu bahawa anak lelaki Datuk Sri Anwar Ibrahim iaitu Ehsan bin Anwar dan isteri nya Shahedah TELAH SELAMAT SAMPAI KE MALAYSIA dan kini berada di rumah ibu bapa nya..


Dari komunikasi Pewaris via sms phone bersama sumber pemberi maklumat, Pewaris di beritahu dan di ingatkan bahawa "Jangan libat kan Ehsan dalam apa-apa hal kerana Ehsan TIDAK PERNAH MENYOKONG BAPA NYA Datuk Sri Anuar Ibrahim dalam kes Pertuduhan liwat bapa nya.

SAMBUNG BACA DISINI

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive