Thursday, January 17

@AmenoWorld BETULKE WANITA TERLEBIH MAKE-UP NIE LU.....




Ada jugak yang dah dapat mencari blogger macai yang pernah counter blog MKP...Adakah ini orangnya kalau benar MKP nak kenalan boleh?.Muka bolehlah tahan macam kajol tapi make-up terlebih sudah...huhuhu..

  AMENO WORLD yang kononnya diuruskan oleh seorang wanita bernama Siti Norashikin.



Dan ini pula identiti sebenar AMENO WORLD.


Jantan rupanya.

Kalau tak percaya, anda boleh cari fail MS Excel tersebut di Google.



*Kenapa ramai blogger pembangkang ada masalah identiti? Mungkin sebab itu mereka menyokong Anwar Ibrahim. 

4 comments:

Belia Bangkit said...

Terbaek bro.....teruskan pembongkaran tuan.

Mohon link blog baru belajar :

http://beliabangkit.blogspot.com/

Anonymous said...

gua rasa blogger pro umno yg terserlah masalah identiti ni. contoh termasyur si papagomo. pandai tulis berjela2 tp bila masuk mahkamah x ngaku plak. kronik siol. kah kah kah

Agent X said...

Kalau tak pelik bukan pakatan, bro.

Anonymous said...

Awwwww waaaa auwwwwww!

rapid

rapid

Followers

PALING SEMPOI MINGGU INI

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive