Rapid

Monday, January 28

SAH GUAN ENG JADI "TOKONG" THAIPUSAM DI PENANG...........?
Dahsyat beb memang poyo gila Ketua Menteri paling gila glamour kt Penang nie.Sambutan Thaipusam kt Penang nie dicemari taktik gampang DAP untuk meraih politik murahan menarik undi dari kaum India.

Satu Billboard sebesar gedabak telah didirikan oleh proksi DAP.ianya boleh dilihat dari jarak sejauh 1km di jalan masuk ke Waterfall tempat berlangsungnya upacara sambutan Thaipusam.Untuk pengetahuan pembaca Waterfall di Kebun Bunga ini adalah tempat tumpuan penganut agama Hindu selain dari Batu Caves.Lebih kurang 60ribu berkumpul disini rata-ratanya datang dari pelusuk negara terutama dikawasan utara tanahair.

Eloklah gelaran yang telah diberikan oleh Mansor tempohari memang dah jadi tokong pun.tapi tokong nie Erogan dan Crocky der.........Korang cuba perhatikan billboard diatas ini serta billboard Guan Eng dakah benda yang sama? Gambar Guan Eng dah sama dengan Tuhan Murugan yang dipuja pada perayaan Thaipusam nie. MKP bertanyakan pada yang hadir mereka menyatakan ketidakpuasan hati kerana Guan Eng telah diberi perghormatan dan sama taraf dengan tuhan mereka.

DAP dan PKR telah menyediakan "thanner panthal" tempat memberikan minuman serta makanan pada pengujung dengan memakai pakaian berlogokan Parti PKR dan DAP.Bukan itu sahaj malah ada yang meminta derma dari pengunjung....MKP rasa depa nie belajaq dari PAS kutip derma dari orang ramai sedangkan pemimpin mereka dah kaya-raya.....

MKP Ayat Sempoi : DAP,PKR dan PAS mengunakan Agama untuk berkempen.......

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive