Friday, January 18

USTAD FATHUL BARI ALASAN TAK BOLEH PAKAI.......


Ramai yang mempersoalkan mengapakah Ulama Muda UMNO ini berkahwin di Selatan Thailand tidak di Malaysia?

Selain itu ada juga yang mempersoalkan kenapa beliau menyorokkan perkahwinannya itu, adakah beliau kahwin lari, adakah beliau takut bini?, 

Adakah beliau takut kepada Pak Mertuanya di Perlis? kenapa daftar di Terengganu? Kenapa tak buat majlis besar-besaran di PWTC? Dan berbagai-bagai persoalan lagi......

Walaupun ramai yang back-up dan menjelaskan mengapa dan kenapa tapi penjelasan itu masih kurang menyakinkan dan masih lagi ada keraguan yang tidak boleh diterima...Walaupun blogger no 1 Malaysia  MPP pun menyatakan ustad Fathul Bari nie idolanya.MKP tetap bangkang walaupun lepas nie ramai yang akan mengomel.....

Kalau nak tolong kawan sekali pun takkan sampai nak kena kahwin dengan adiknya?Ramai lagi yang boleh direkomen pada adik kawan UFB nie.Kenapa mesti UFB yang kena kahwin...?


MKP Ayat Sempoi : Orang berbudi kita berbahasa,termakan budi tergadai Body.......



7 comments:

Anonymous said...

MKP marah sangat sebab Fathul kasi line dekat MKP nii...hehe..

Anonymous said...

laaaaa...salah ker kawin lebih dari seorang. salah ker kawin kat siam, kalau salah tentu UFB dah kena denda.yang salah skandal ngan bini orang, sesama jantan
n china doll hehehe...

mohamadfazuli mtisa said...

langsung x salah,penjelasan yang jelas.apa salahnya dia nak kawin lagi satu.alhamdulillah dapat mengislamkan seorang kristian,aku doa kan agar USB bahgia hingga keakhirhayat.

Anonymous said...

aku penah bertanya ustaz pejabat agama bagaimana cara berpoligami yg senang:

1. paling senang: gaji bersih 5k, mahkamah tidak akan persoal byk, dan membenarkan permohonan poligami walaupun isteri pertama tak setuju tandatangan borang, kes singkat.

2. pergi ke perlis, tukar alamat sana, mohon kawen sana, kes singkat tp amik masa sikit.

3. pergi ke thailand, ikut agensi yg provide, pun senang, balik sini just register, byr denda.

sbb kalau nak ikut prosedur biasa, mmg mengambil masa jika tak guna 3 cara di atas. kaunseling, nasihat, turun naik mahkamah, dll

-smh-

Tedung Selar said...

Dgr btoi2 kata UFB...pak mentua dia org Tganu le..bukannya dia buat benda salah....tu oun nk jd isu...lbh baik daripada dok bagi kaunseling dalam bilik dgn bini org.ada otak pikaiq jgn dok men sedap hati saja.Steady le UFB

Tedung Selar said...

Bukannya benda salah...siap bagi pengakuan lgi.pak mentua dia org Tganu leeeeee.dgr btoi2 penerangan dia,jgn dok men hentam saja.ada otak pikiaq bukan guna pala lutut.Steady le UFB

Anonymous said...

Kalau dah penganut parti cari salah orang macam tu la. Yang halal dibising2kan... yang bermukah dibelai2.

Followers

PALING SEMPOI MINGGU INI

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive