Rapid

Thursday, January 10

KESIAN ARTIS NIE KENA SEMBUR DENGAN PEMINAT..........?


Kesian Shila Amzah, asalnya nak berkongsi gambar dengan peminat. Tapi lain pula yang jadinya..

Semuanya gara-gara gambar yang dimuat naik di Facebook miliknya dengan caption ‘Seblm naik flight smpt lg makan McD Prosperity burger..huhu:)’. Gambar Shila Amzah itu telah mengundang pelbagai reaksi kurang senang sesetengah pengguna laman sosial tersebut. Malah ada juga yang bertindak memaki hamun Shila Amzah kerana ‘tidak memboikot’ produk makanan tersebut.

Rasanya lebih elok jika menegur dengan cara baik, daripada memaki hamun sedemikan rupa kan?

Gambar Ustaz Azhar Idrus makan di McDonalds bersama isteri dan anak yang tersebar di laman sosial Facebook menimbulkan tanda tanya terutamanya peminat-peminat Ustaz Azhar Idrus. 
Sebelum ini gambar Ustaz Azhar Idrus di McD ini diabaikan oleh rakyat Malaysia, namun ‘Musim Boikot McD’ kembali apabila serangan Israel terhadap Palestin. 
Gambar di atas jelas menunjukkan anak Ustaz Azhar Idrus tengah memakan aiskrim McDonald’s dan di atas meja terdapat dulang makanan bersama ‘Cheezy Wedges KFC’. 

2 comments:

Anonymous said...

Utz ferrari ni dah nafi, itu bukan di mcd. ITU kat res nasi lemak kat JB. Bilalah dia ni nak insaf?

Anonymous said...

Dude. X pyh la nk tipu lain anjing. Tu time sblm kejadian boikot mc d lg la anjing babi butuh pak mak ang burit oiiii.... ustaz azhar ni pon korang nk bt isu. Buat isu tah apa2 korang ni. Perangai kalau diupah ol3hcanjing ginilah jdnya. Umno bengap smp mati. Lancau lu... ..i..

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive