Rapid

Thursday, January 3

DATARAN MERDEKA KECOH KERANA KHEMAH ATAS LORI.....


Adam Adli sekali lagi lagi cuba buat hal dengan menimbulkan kekecohan diDaratan Merdeka...Cuba korang tengok gimik gampang yang cuba dibuat oleh mamat sengal ala jambu anwar nie..


Hebat gerakan mahasiswa yang pro kepada Pakatan Pembangkang. Semperna Himpunan Rakyat Selamatkan Shamsidar yang bakal berlangsung pada 12 Januari 2012, hari ini, pada waktu ini, golongan mahasewel-mahasewel telah berjaya menghimpunkan lebih 10,000 orang (kalau tidak percaya lihat gambar) membanjiri Dataran Merdeka bagi mewujudkan momentum dan memberi isyarat jelas kepada Rakyat Malaysia betapa mereka sayangkan Shamsidar Taharin. 


Himpunan Rakyat yang terkenal dengan singkatan #KL112 perlu dilaksanakan bagi menjaga air muka Shamsidar Taharin, Anwar Ibrahim dan Azmin Ali. Lihatlah keletah bakal-bakal pembancuh kopi Anwar Ibrahim. Ada Safwan Anang, ada Adam Adli, cuma yang tiada di sini adalah mahasiswa-mahasiswa matang yang cintakan tanahair.No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive