gaza

Tuesday, January 8

KLIP VIDEO CHINADOLL BERSAMA MANSOR PULAK DAH.....


MKP ingat dulu anwar saja juara didalam bab nie....Rupanya ada lagi pulak hero Malaya baru... Memanglah Pakatan Harami Rakyat nie memang tak boleh dipisahkan dengan skandal seks...Sebab tue lah yang dok menyebarkan video tue pulak Blogger UMNO...

Peduli lah lepas nie Anak Sungai Celaka nak kata apa kat MKP....Kalau pemimpin hampa tak ada skandal takkan Blogger UMNO nak sebarkan..Lepas tue lebel macam-macam...Pasal apa hampa tak pi persoalkan pelaku yang membuat onar sampai video tue boleh kuar...Umpama Mansor yang sedap mengentot orang lain kena getahnya...

Memanglah tugas Blogger pencacai nie membela Boss walaupun dah kantoi dan ada bukti yang nyata...Siap boleh bagitau besi tak boleh jadi saksi...Woiii Celaka pi sembang dengan dinding lagi baguih la cemuaih dah MKP dengaq....depa nie klu tak bela angkat najis pemimpin PKR macam mana nak cekau riban-riban bebulan...

Mansor Othman tiba-tiba dapat title ini apabila banyak isu yang berkait dengan dirinya. Cocky, Arrogant tu dah basi. Benda lama. Di kalangan orang DAP dan PKR Pulau Pinang, heboh dengan klip video 28 saat Mansor dalam keadaan mengghairahkan dengan seorang gadis Cina. 

Gadis Cina itu pula katanya penyokong kuat DAP. Handal juga Mansor Othman ini. Khabarnya, beberapa orang peniaga telefon bimbit di PP pun dah ada video 28 saat itu. Tinggal tunggu disebarkan sahaja.

Khabarnya, Anwar sendiri sudah melihat klip 28 saat tersebut. Anwar dikatakan sudah menerima hakikat bahawa MANSOR juga sudah berpenyakit – sama seperti dirinya. Tapi, Mansor bukan Anwar. Mansor tak boleh carry title MAKSUM. Anwar seorang sahaja yang boleh carry title tersebut. Orang lain tak boleh.

Klip 28 saat inilah yang menjadikan Mansor sebagai MVP di dalam PKR Pulau Pinang. Nyata, Mansor sendiri sudah tak mampu nak mengelak. Rupa-rupanya, KUASA ini membuatkan ramai orang alpa. Mansor pun begitu.

DAP sudah memberikan kata putus, MANSOR is OUT for the next election. Kalau PKR nak letak sekalipun, DAP akan MUFARAKAH daripada membantu Mansor. Sudah jelas. Cocky, arrogant yang dinyatakan Mansor membuatkan DAP terluka. Makan dalam.

Mansor sudah perlu mencipta jalan politik baru. Tidak ada jalan untuknya di dalam Pakatan Rakyat. Jalan mati.

Video klip 28 saat Mansor Othman sudah menyebabkan dia bersara awal daripada politik. Niat nak menguburkan politik BN di PP sudah semakin kabur. PKR tidak bersatu hati. Mansor sudah jadi liabiliti.

Yang paling takut dengan video 28 saat ini adalah Guan Eng. Kalau terkeluar dalam masa terdekat ini – END OF THE ROAD. Dengan Cocky Guan Eng sekali ranap.


3 comments:

Anonymous said...

bila v0clip nak kaur..cepat2 sket hik3 ;)

Anonymous said...

bagus! teruskan! biar semua orang tahu orang UMNO ni semua pandai cite SEKS je.

orang kampung ku dah ramai menyampah UMNO pasal cite SEKS dlm TV.

Syabas! tolong teruskan blog SEKS korang.

Salleh said...

ERmm perilaku x senonoh org UMNO, kalau boleh nk dihebohkn2 satu dunia, tapi perilaku x senonoh org2 PR, tak boleh didedahkn...kena simpan baik2. Sbb org2 PR semuanya maksum. Xde salah, semua tindakan atas prinsip telus, accountability..xde fitnah, rasuah.... baik sgt2. Tengoklah ketelusan DAP pada pilihan parti baru2 ni..... itulah dia lawak telus paling best. Lawak tu kan, boleh terus bersih kan BERSIH 1.0, 2.0 and 3.0. Skrg ni org SPR plak leh gelakkn DAP. Semua ckp x serupa bikin.

Followers

PALING SEMPOI MINGGU INI

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive