Tuesday, January 8

UMNO BALING CAT PADA MPV KUMPULAN ROYALTI........?


MKP ingat depa nie hebat dan ada pengaruh yang sangat besar didalam menuntut royalti.Tapi Hampeh dengan teknik dan propaganda murahan.Kalau nak salahkan orang lain bab nie depa memang pandai dan boleh kata perbuatan ini hanya syok sendiri dan menarik perhatian..Maklumlah dah dekat dua minggu tak dapat sambutan...

Tapi sebelum tue kita layan apa yang puak royalti nie mencari publisiti murahan semasa perhimpunan Agong UMNO tahun lepas...Kebetulan masa kejadian MKP ada kat situ...Boleh nampak bila kami sampai muka puak Royalti nie dah jadi macam assam kedut dah...


Mulanya Puak Haprak Royalti nie sangka Pemuda akan Balun/pukul  depa tapi sangkaan mereka merosot sebaliknya secara halus dan pedih dihalau macam budak tadika hingga keluar dari PWTC.Siap bagi laluan VIP lagi....Kesian...

Nasib baik video nie tak tunjuk muka MKP masa serbu mula kalau tak kena cam dengan Puak Harami Royalti nie...HUHUHU...

Sikap tolenransi Arman Azha siap peluk lagi mamat tue..KOrang puak Harami boleh buat macam nie..

Oh maaf ... ada puak percaya dengan simbah simbah cat merah pada kenderaan sendiri boleh dapat puak bengong percaya.

Kereta WQQ 7537 itu adalah kepunyaan Nazri Deraman yang merupakan Presiden Royalti Minyak. Difatar bawah nama Noble Residence Sdn Bhd dan merupakan kenderaan syarikat yang beralamat di Suite 12A 03-05 Level 12A Plaza Permata,Jln Tun Razak 55400 Kuala Lumpur.

MKP Ayat Sempoi : Kantoi tahap lantoi dah korang nie.....MKP tunggu korang kat satdium merdeka nanti ek?


No comments:

Followers

PALING SEMPOI MINGGU INI

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive