Wednesday, May 22

CINA DAP MAKIN GANAS , KERETA PULAK MENJADI MANGSA.......


Naib Ketua Pemuda Umno Pulau Pinang Norman Zahalan hari ini membuat laporan polis terhadap Anggota Parlimen Serdang, Ong Kian Ming berhubung kenyataan dalam laman sosial miliknya yang didakwa berbaur hasutan dan menyerang beliau secara peribadi.
   
Beliau berkata Ong dalam kenyataan itu memfitnah dirinya terlibat dalam insiden kekecohan di perhimpunan lilin menuntut pembebasan aktivis mahasiswa, Adam Adli Abd Halim anjuran pelajar Universiti Sains Malaysia (USM).

MKP semalam telah meminta penjelasan kepada penfitnah tunjukkan bukti bergambar bahawa kehadiran Pemuda UMNO ada disana KLIK

Namun sehingga kini tiada penjelasan yang diberikan.Beliau yang juga bekas Ketua Pemuda Umno negeri turut menunjukkan salinan kenyataan berbahasa Inggeris yang bertulis,"Zairilkj's assistants beaten up by thugs including a former Pg (Penang) Umno youth leader".


Norman dalam laporan polisnya turut mendakwa hampir keseluruhan cermin kereta miliknya telah dipecahkan individu tidak bertanggungjawab dipercayai perbuatan khianat petang semalam.

"Saya letak kereta di Sungai Dua pada sebelah pagi dan ambil semula (kereta) pada petang hari yang sama. Masa itu saya dapati cermin di semua tingkap dan bahagian belakang dan hadapan telah pecah. Mujur tiada barang berharga yang hilang," katanya.


Harami sungguh puak DAP nie. Siapa yang ganas sekarang? Ternyata DAP sekarang lebih bacul kerana tidak berani bersemuka mereka dah main taktik kotor pecahkan kereta pulak.

MKP Ayat Sempoi : Tomahan terbaru oleh puak DAP pastinya menyatakan Norman sengaja pecahkan cermin keretanya sendiri...
No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive