RAPID

Tuesday, May 21

VIDEO : HATA WAHARI MELAYU TAK SEDAR DIRI TUNJUK "FUCK".............. @Amenoworld mana Bukti


Melayu tak sedaq diri!!! Itulah ayat terbaik buat Mohd Hata Wahari. Dulu tempat ini hang ulang alik cari makan untuk sara anak bini. Mau dok sedaq diri...! Kini setelah dibela oleh Anjing didalam DAP mula nak tunjuk jahat...... MKP nak habaq pi mampus dengan DAP yang dok bagi hang makan la nie entah duit haram mana depa bagi.

Bekas presiden Kesatuan Wartawan Kebangsaan (NUJ) itu berkhidmat di Utusan sejak 1995 dan dipecat pada 2 Mei 2011 selepas panel siasatan dalaman Utusan Melayu (M) Bhd mendapati beliau bersalah atas tuduhan memburuk-burukkan nama syarikat itu melalui laporan yang disiarkan beberapa media.

Tak silap lagi memang tepat melayu macam nie patut dipecat. Dasar tak sedar diri. Mungkin nak balas dendam pada bekas majikan lamanya.

MKP heran dan ajaib bila tuduhan blogger Sundal umpama jalang AmenoWorld didalam artikelnya menyatakan bihun dilemparkan pada Hata Wahari?

Hello bro Suhaimi mana bukti yang nyata dan sahih. Kalau setakat gambar sapa pun boleh buat? Mungkin Hata Wahari nie yang ambil bihun dan lempar sendiri lepas tue tuduh wartawan utusan. 

Kalau dakwaan gampang macam nie sapa nak pecaya? Zaman dah berubah der,,, Dulu boleh lah menipu. Dah lah copy paste Malaysiakini punya berita lepas tue pakat gelak ramai-ramai.

Malaysiakini pun satu nak cover korang punya orang pun buat cerita yang bagus sikit lain kali. Macam nie tak boleh pakai der...

Tapi MKP puji wartawan dari MyNewsHub la dapat Video nie. Memang mantop gile pasal Hata Wahari sah kantoi tunjuk Fuck pada bekas teman sekerjanya dulu... Korang layanlah vidoe nie


MKP Ayat Sempoi : Video nie baru bukti..Amenoworld kantoi kali nie....KAH...KAH...KAH

1 comment:

Anonymous said...

HARAM JADAH PUNYA HATA WAHARI ANJING DAPig

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive