RAPID

Friday, May 3

PENGAKUAN DARI WAN AZIZAH........ ANAK SULUNG BERAKSI DIDALAM VIDEO....


MKP terkejut dengan pengakuan ini!!! Mungkin ini adalah hakikat yang perlu diterima bahawa keluarga Pak Sheik sememangnya ada masalah dari segi Moral. Adakah pemimpin seperti ini yang mahu diangkat memerintah Malaysia. Sudah pasti lingkup.

Kesian pada Kak Wan selepas lakinya buat onar kini anak sulungnya pulak? 

Bendera-bendera kecil di sekitar K.Lumpur.

Setakat yg kita tau..warna bendera mewakili pemuda2 parti yg bergabung dlm PR yg akan memulakan Malaysia Spring pada petang 5 Mei jika keputusan tidak menyebelahi mereka. 

Tindakan seperti demo/provikasi/vandalisme akan dibuat seperti membakar hartabenda awam utk menimbulkan kekecohan dan mendesak PRU diadakan semula. Demo akan berterusan dgn mendesak PM menyerahkan kuasa pd mereka sebagaimana yg berlaku di Timur Tengah (Arab Spring).

Merah pemuda Dap/ Hijau pemuda Pas/ Biru pemuda Pkr dan seterusnya sayap2 PR seperti Serikandi, Unit Amal dan lain2. dibelakang adalah orang ramai & penyokong2 mereka.

Sila kesan. Kempen Ala Arab Spring dimana penyokong pembangkang akan berkumpul masa keputusan pru 13 dan bergerak ke lokasi yg bakal di tentukan pemimpin mereka.

Bendera-bendera kecil ukuran 1 kaki tinggi akan dicacak ke bumi sebagai tanda tempat betkumpul. Sila maklum pada semua petugas kita.

Bendera-bendera ini telah di kesan bersepah-sepah di PJ dan Penang..


8 comments:

Anonymous said...

agak2 dengan pengakuan e-class ni, MKP still nak teruskan ke utk part seterusnya?

Kalau x terus rugi gua tunggu beb... ;)

Anonymous said...

baguslah kalau dah ngaku. tak dengar nanti video itu besilah, empat saksilah dll.

Bingai @ Bangang said...

tapi kalau tengok dalam video tu macam yang pompuan tu dah biasa jer buat kerja tu. Siapa agaknya orang pertama? hehehe

PRU13 - Doa dan harapan seorang anak di TendangTerajang

Mohd Aizzal said...

wan azizah dah padam la entri td.. mesti bang non suruh ni.. hihi

Anonymous said...

article tu dah kene delete lah
simpan elok2 print screen tu ...LOL

rahmad kayel said...

Patutla beria ria dia pertahankan papa hebatnya... Rupa rupanya dia pon adaaaa.. Marvelous marvelous..

Anonymous said...

https://twitter.com/drwanazizah/statuses/330267949116059648

statement baru dah kuar la.

"Pls take note that my official blog was hacked. I didn't any issue any statement or post anything on 3rd May."

Anonymous said...

Klau betul x pa..klau salah..jWablah nnt kat akhirat...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive