Sunday, May 5

VIDEO : KENAPA MKP DEDAHKAN SKANDAL ANAK SULONG ANUWAR........Dengan masa yang ada fikirkan dengan waras dan matang semasa membuat pilihan.8 comments:

Anonymous said...

pew da cakap kene ugutuan bunuh...siap leh keluar artikel nie pew cite...tapi video part 4 x keluar2 lagi...cukup2 la dgn penipuan entah brpw bnyak yang BN suap ko...bertaubat la ko admin

Anonymous said...

awat dah x boleh tengok video?

Anonymous said...

Kepada Anon 9.21am, kau tu buka mata dan minda luas-luas. Cakapan ketua kau tu semua keluar kot pingkoq...busuk beb. Sedaq la sikit jangan jadi bahalol.

Anonymous said...

Hari mengundi dah nak tamat, video no 4 tak juga kuar2 lagi..apa kena ko ni admin? Cepat laaa kuarkan.

Tapi mmg admin patut di puji juga, segala komen pencacai pkr masih di luluskan. Selamat maju jaya menegakkan kebenaran.

Anonymous said...

lain kali lahhhh.....

Anonymous said...

Admin jelas2 memfitnah Nurul Izzah. Video yg ditunjukkan semuanya fitnah utk burukkan izzah. Akhirnya rakyat simpati kpd Srikandi PKR ini. Sebab tu Nurul Izzah menang di Lembah Pantai..

Anonymous said...

Mudah nak buat finah Zaman sekarang ni.. biar tuhan balas, tak dapat kat dia, dapat kat anak cucu dia.. jangan marah kalau keturunan sendiri buat aksi panas dalam video..

Anonymous said...

really...? nurul izzah menang sebab simpati...? how pathetic :'(

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive