RAPID

Thursday, May 2

DEDAHAN KEDUA BAKAL MUNCUL ............ #MalaysianSpring


MKP mendapat banyak komen mengenai Video yang dikeluarkan semalam. Ramai yang tak pecaya dan masih ragu-ragu. Rilek der.......... itu baru part-1 korang nie gelojoh sangat. MKP nak kasi preview aje tue. Kalau keluarkan semua terus hilang rasa trill...

Anak Anuwar nie dah mula gelabah, MKP mendapat perkhabaran dari sumber dalaman dari Lembah Pantai sendiri mengatakan Si Pelaku dah tak senang duduk, Malah semalam dah mula pening dan menangis dengan dedahan yang Part-1 nie. Bak kata pepatah tempat jatuh lagi dikenang inikan pulak tempat berkasih sayang....

MKP nak cerita sikit mengenai video nie. Korang jangan salah paham dan membuat andaian sendiri. Video nie dah berusia 10 tahun masa tue teknologi tak sehebat sekarang. Kejadian sumbang mahram ini berlaku pada tahun 2004.
 
Berikut adalah komen dari pembaca Blog MKP;

aku tak berani nak menuduh. tapi ni pandangan umum aku aje lepas menonton. sebagai bekas pelajar uniten, sama batch dan sekelas dgn izzah,naluri hati aku berkata:

1) aku kenal bilik dlm video ni

2) aku rasa aku tau siapa perempuan dan lelaki dlm video ni

3) aku rasa aku sangat familiar dgn perempuan dan lelaki dlm video ni

4) aku tekejut sebab kes pasal lecturer kena buang kantoi 'skandal' dgn studeht 10 tahun dulu kembali dlm ingatan aku lepas nengok video ni

5) aku rasa persoalan aku 10 tahun dulu terjawab sudah

6) serious aku tak sangka

7) Wallahualam

MKP Ayat Sempoi : Nantikan dedahan seterusnya..... malam nanti....

11 comments:

Anonymous said...

Jangan kecewakan penganut pakatan yang inginkan pemimpin yang suci...

Kikikiki...
Pejuang Hamas...

Anonymous said...

"Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah setengah kamu mengumpat setengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (Jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertaqwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat, lagi Maha mengasihani. "
(Surah al-Hujuraat, ayat 12)

Anonymous said...

kalau kena dekat parti yg diorang sokong bkn main defend, cuba parti lain wat mcm ni. dah kena maki hamun semua. hipokrit. adakah ini islam yg kamu perjuangkan? jujurkah kamu dlm perjuangan ke jalan allah?

Anonymous said...

Kalau berani open komen lah cibai, lu tutup apasal.. goyang orang kutuk lu balik ke?

Anonymous said...

eleh..open comment konon. tu blog Penipu Rakyat tu. tak pernah la siar komen aku. apehal lu panas nih? hahahaha

Anonymous said...

dedah kan sahaja pru semakin hampir... kasi jelas siket macam video mpj selatan.. pudar sgt wajah tu... karang ada tak pecaye pulak.

Anonymous said...

nak dengar komen nurul izzah pasal bawak saksi 4 orang tentang video dia ni..kalau takde 4 orang sila rujuk pada :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qFaw1lefOII
Ustaz ni boleh tolong jawabkan pasal isu zina dan apa itu takrif zina. Geng pakatan pun kalau kurang arif boleh rujuk juga pada video ustaz ni. Menambah ilmu tak salah geng.
Nurul izzah juga seperti bapak dia boleh la mulakan buat surat palsu yang menggunakan nama Ulama Yusuf Al-Qardawi untuk selamatkan diri ye jijah. Sesungguhnya Allah lebih mengetahui apa yang tidak diketahui oleh manusia dengan mata kasar.Ingatlah firman Allah jika Allah mahu mengangkat martabat seseorang itu maka akan diangkatnya martabat seseorang itu setinggi-tinggi martabat namun jika Allah mahu menjatuhkan martabat seseorang itu maka akan dijatuhkan Allah martabat seseorang itu serendah-rendah hingga ketahap paling hina.
Untukmu Nurul izzah nyanyilah lagu ini jika benar dirimu dalam video itu. "Tuhanku(Allah)aku tidak layak untuk syurga mu tetapi aku juga tidak sanggup untuk ke Neraka mu, oleh itu kurniakan lah ampunan kepadaku. Ampunkan lah dosa ku, sesungguhnya engkaulah(Allah)pengampun dosa-dosa besar".
Sesungguhnya Allah maha pengampun dan Allah faham apa jua doa dalam segala bahasa. Walahualam

Anonymous said...

Ini kalilah

Anonymous said...

Kita ni nak ikut Al Quran dan sunnah ke atau bisikan syaitan (syak wasangka)

Anonymous said...

Buat la berkali2 pon. Ikut suka hati. Like who cares..

Anonymous said...

Elok berwaspada dari terkena berkali2

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive