RAPID

Saturday, May 4

MKP DIUGUT BUNUH............


Pada petang tadi jam 4 petang MKP didatangi oleh orang kuat yang mengaku telah di upah oleh keluarga Anuwar untuk menyekat dedahan terakhir oleh MKP. Ugutan untuk membunuh MKP sekeluarga itu disampaikan secara lisan dihadapan rumah MKP..

MKP tidak dapat berbuat apa-apa demi menjaga keselamatan keluarga. Laporan polis juga tidak dapat dibuat kerana identiti MKP pastinya terbongkar jika berbuat sedemikian.

Perasaan gundah gulana ini hanya MKP dapat rasa.Sebelum ini pernah terjadi pada rakan blogger dari Pulau Pinang tidak dipedulikan oleh pucuk pimpinan bila ditimpa masalah.

Pemimpin yang ada bila nak nama atau tersepit barulah minta pertolongan blogger akan tetapi bila blogger didalam kesusahan tiada siapa peduli.MKP berharap pihak berwajib dapat membantu MKP supaya dedahan seterusnya dapat didedahkan malam nie jugak..




18 comments:

Zamarul''' said...

Kalau mcmtu suruh la blogger lain seperti Sangkakalajari9 dedahkan semunya...negara ada undang2...kau xyah takut ah dgn ugutan bunuh Kepala Butoh gengster tu semua

Anonymous said...

Atau MKP sendiri saja buat cerita tak ni? wakakakakaa

Anonymous said...

Nmpk beno menipunye.. kalau btul kena ugut bunuh nape berani ckp kat sini tapi tak berani report polis? Bangang....

Anonymous said...

Hahahahahha...lawak pilihan raya ker?

SentiasaPanas said...

Part#1-3 pun dah cukup sebenarnya untuk membuktikan kerosakan melampau akhlak pemimpin pembangkang..

Muhammad Abdullah said...

semoga ALLAH SWT lindungi dan selamatkan saudara dan keluarga dari ancaman si pengkhianat ugama,bangsa dan negara...in'sha'ALLAH

Anonymous said...

Wow..smp ugut bunuh beb. Tapi part 3 tu mmg dah cukup dah. Cuma ramai yg msh denial syndrome

Anonymous said...

Jangan takut dengan samseng2 anwae ni..just amik gambar dia...passing kat papagomo ke video tu...anwar x brani dengan papagomo...

Anonymous said...

Apa lah MKP, perhhh..mana video..part 4..tunjuk lah. Tipu lah tu. Ker habis Modal..??? Kalau betul2 ada sampai part 4 mesti MKP dah tunjuk awal2 lagi..buat alasan orang nak bunuh konon. Apa sal engko tak buat 1 part jer..sekali tayang semua habis cerita sampai part 4 ?

Anonymous said...

sbnarnye mmg smpai part 3 je.. part 4 x wujud pon..pastu buat2 berlakon nk kena bunuh pulak. enuff with all these bullshit. betul/salah si izzah tu,kita tatau sbb kita xdak kt situ.even video2 ni pun blur,mmg susah nk cam muka dia..xbaik fitnah merata.Allah dh pesan kalo hg tutup aib org kt dunia ni,Dia tutup aib hang dunia/akhirat nnti.yg dok gatai jari p taip benda2 yg buleh provoke huru hara ceni pasai pa?

Anonymous said...

PR - tipu la video ni..
BN - btol la si izzah tuh..

Kepala bana korg!!

Anonymous said...

harap ada rakan blogger yang bersama anda. kalau nak diharapkan pemimpin, buat masa ni memang susah sbb sebok.

Anonymous said...

Lawak pilihanraya paling kelakar setakat ni..x standard nye blogger..buang duit je umno bayar kt ko..kakkahkah

Anonymous said...

En bangang..kan dia tulis samseng samsung ni dtg ke rmh beliau maknanya dia tak dapat klr rmh buat repot polis. Baca la betul.

Anonymous said...

Betul. You right on dot. Semoga mkp d lindongi Allah bertawakaltu dgn kerjaNya.
Mereka ini mmg barua2 yg ganas sbb boss perasuah itu seorang penceroboh pelacur agama dan negara yg rupa dan hatinya dajjal sudah bermastautin. Teserlah d raut rupanya yg sudah ada chop d dahinya DAJJAL. Boot him out...

Anonymous said...

Ko lg bangang.. xkan la samseng tu duk dpn umah dia dr kul 4 smpai ke mlm... samseng tu blk then g la report.. ape ke bangang ko ni... tu pon kalo btul ada samseng dtg ugut bunuh

Anonymous said...

pengikut2 dajal di Malaysia dah mula mengganas nak hancurkan negara.

mrk sedang menunggu pengikut2 dajal sebanyak 70,000 org dari Ashfahan datang membantu.

masa tu nanti undang2 negara dah tak pakai, hanya undang2 rimba ...

"you org umno, u salah" - boooommmm (berkecai kena letupan bom).

Anonymous said...

kalau takut mati jangan berjuang, dok tulis hebat sangat. Rupanya hancing.. teluq masin kecut...

big brother PapaGOMO

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive