Rapid

Wednesday, April 24

CERAMAH @BarisanNasional DIGEGARKAN DENGAN LETUPAN BOM!!! PEMUDA CEDERA


Seorang lelaki berusia 35 tahun cedera di kaki kanan akibat terkena bahang letupan di sebuah Bilik Gerakan BN dalam Parlimen Nibong Tebal ketika sedang berlangsung Program Ceramah yang sedang disampaikan oleh Dato Teng Hock Nan pada jam 10:15 malam tadi.

Berikut adalah kenyataan dari Pengerusi Barisan Nasional Pulau Pinang Teng Chang Yeow

 


Pihak polis forensik dan unit pemuznah bom dari IPK Pulau Pinang masih menjalankan siasatan dan mencari bahan bukti serta kemungkinan penemuan baru insiden pengeboman di Bilik Gerakan BN Parlimen Nibong Tebal.

Boleh dikatakan insiden tadi sememangnya dirancang oleh pihak yang tidak bertanggungjawab untuk mensabotaj program Anjuran Barisan Nasional yang mendapat sambutan 3,000 orang hadirin.

Alhamdulillah, kecederaan yang dialami oleh mangsa iaitu Sdr Zaidi tidaklah terlalu serius dan beliau dibenarkan pulang ke rumah selepas menjalani rawatan.


Kenyataan dari Pengerusi UMNO Pulau Pinang dan juga Calon Barisan Nasional Nibung Tebal.No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive