Rapid

Thursday, April 11

GUAN ENG MENGAMUK..........CHEGUBARD PILIHAN DAP


MKP mendapat berita ala gempak mengatakan Guan Eng abang besar kat Pulau Pinang mengamuk pada Salleh Man. Gambar diatas adalah sidang media sebentar tadi. sidang media tanpa kehadiran Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang, Datuk Mohd. Salleh Man dan Datuk Mansor Othman (Naib Presiden PKR merangkap Pengerusi PKR Negeri) menggamit pelbagai tanda tanya. Apa dah jadi takkan dah jadi dalcha sampai macam nie..

Ketiadaan kedua-dua pemimpin itu ekoran polemik pertandingan tiga penjuru DUN Sungai Acheh yang membabitkan kedua-dua parti itu..

Mohd. Salleh mengumumkan Yusni sebagai calon malam tadi di Markaz PAS negeri, Pongsu Seribu semalam. Manakala, Mansor mengumumkan che'GuBard atau nama sebenarnya Badrul Hisham Shaharin sebagai calon sehari lebih awal dari PAS.

Mansor diwakili oleh Datuk Abdul Malik Abul Kassim dan Datuk Abdul Halim Hussein. Manakala, Mohd. Salleh diwakili oleh dua Timbalan Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang, Taqiudin Hamzah dan Mohd Fauzi Yusoff serta Mohd. Noor Harun (Setiausaha Perhubungan PAS Pulau Pinang).

Kalau mengikut komen-komen penyokong tegar pakatan haram di Malaysiakini..rata-ratanya memilih Chegu Bard berbanding Yusni Mat Piah...

Sebabnya Chegu Bard dah membuktikan pengorbanan dan jasanya terhadap Anwar dan pakatan haram..tapi Yusni Mat Piah buat apa?? Duduk dalam kain Salleh Man..Langsung tak membantu pakatan haram dalam nak menawan Putrajaya..


Sama-sama kita nantikan siapa yang akan beralah dalam drama terbaru ini...2 comments:

Anonymous said...

Selagi Lim Guan Eng / Karpal / Nik Aziz dan ANWAR turun anak beranak, selagi itulah KRONISMA yang pembangkang maki hamun dua tiga PRU lepas akan menghantui mereka. Iblis dan malaikat tentu bersetuju lidah pembangkang adalah bercabang seperti BIAWAK......

Anonymous said...

Cuba buka blog ‘Empayar Pemuda’. Cari Hot: UGUTAN BUNUH SEBAGAI UPAH APABILA PENDEDAHAN INI DI-BUAT… #GE13 # PRU13 #TOLAK PR #PG13.
memang sial DAP. tengok jangan tak tengok.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive