Rapid

Monday, April 15

HADI AWANG KATA "LUTUT AJE SAKIT BUKAN ANU"....... #SpendaStopa


MKP lihat ramai pulak kaki lambung lepas tue angkat martabat SpendaStopa. Jawapan yang kurang bijak dari Hadi Awang adalah lututnya sakit, Mana boleh main sedangkan nak sembahyang pun duduk atas kerusi. Hadi Awang kurang ilmu nampaknya dalam bab nie. Nafsu nie benda yang sedap beb. Ianya adalah Syuurga Donia. Bak kata pepatah nak seribu daya tak nak seribu dalih.. Tarikh video nie tak dinyatakan mungkin benda nie jadi sebelum dia sakit......Sapa tau benda nie..Atau ikut macam Anwar berlakon aje sakit tapi hakikatnya.........Mmmmmm...
Bagaimana boleh Mustafa Ali yang ada masalah melutut atau sakit ketika berjalan turun tangga, adalah lelaki dalam video seks itu, soal Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Beliau yang ditanya berkenaan video yang mengaitkan Setiausaha Agung PAS itu berkata: "Orang yang buat video ini tidak tahu latar belakang Mustafa Ali. Bertahun-tahun dia sakit. Dia solat atas kerusi. Dia tidak boleh melutut kerana sakit.

"Lelaki dalam video itu adalah pelakon."

Hadi berkata pihaknya terkejut apabila melihat video berkenaan. Beliau menambah skandal video yang dikaitkan dengan Mustafa tidak akan menjejaskan PAS.

"Rakyat tahu. Ia tidak akan beri kesan negatif kepada kami, malah ia akan bantu kita beri lebih sokongan," kata beliau yang kini berada di Sarawak untuk lawatan dua hari.

Namun sehingga kini PAS menolak sebarang gesaan untuk membuat siasatan terperinci mahupun menubuhkan jawatankuasa untuk mengesahkan dakwaan itu sebaliknya menuduh ia fitnah yang dilakukan oleh Umno.

Khamis lalu, rakaman video berdurasi 11.28 minit dimuat naik di internet memaparkan seorang lelaki mirip Mustafa mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita tempatan di bilik sebuah hotel.

Ini merupakan kali pertama pemimpin PAS dikaitkan dengan rakaman video seks.

Mustafa walau bagaimanapun menafikan beliau adalah individu berkenaan.

1 comment:

Anonymous said...

Ha............lagi cantik...Mustapa sakit lutut and sembahyang pun duduk...OK.....JOM KITA IKUT KAT MANA MUSTAPA SEMBAHYANG AND KITA TENGOK DIA SEMBAHYANG BERDIRI KE DUDUK.....SEKARANG KITA TENGOK DIA TIPU ALLAH KE TIPU MANUSIA...????

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive