Rapid

Monday, April 22

@CheguBard Bergaduh Dengan Yusni Mat Piah Di Facebook........


Calon PAS dan PKR bergaduh di FaceBook. Apa nak jadi depa dua ekoq nie sampai buka pekung sesama sendiri. 


Dah tak boleh diselindung lagi. Bukan MKP nak buat fitnah tapi ini adalah posting dari Wall mereka berdua. Korang boleh check sendiri. Chegu Bard disokong oleh Anwar dan Mansor akan tetapi Yusni Mat Piah disokong oleh Salleh Man. Macam mana depa nie Mansor dan Salleh Man bergaduh jugak ke? Itu sudah pasti kalau tidak mesti ada perfahaman diantara meraka berdua.

Kalau benda kecil macam nie tak ada penyelesaian macam mana nak membela rakyat. Benarlah selama ini mereka berdua hanyalah Macai pada Guan Eng. Didepan nampak manis bila ada Guan Eng akan tetapi kat belakang boleh Tikam sesama sendiri. Inilah contoh yang perlu dinilai oleh Rakyat Pulau Pinang. Kalau depa dapat Putrajaya macam mana pulak kelak.

Benda macam nie tak pernah pun terjadi kat UMNO atau Komponen didalam BN yang mempunyai 13 Parti Politik yang berlindung dibawahnya.

MKP Ayat Sempoi : Renung-renungkanlah masa depan anak cucu kita kelak.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive