RAPID

Tuesday, April 16

Nurul Izzah Bakal Di Londehkan.............?


Wahai anak kepada papajahat... Bersiap sedia dengan cabaran yang bakal mendatang...MKP mendapat perkhabaran bahawa calon Barisan Nasional kat Lembah Pantai adalah Datuk Raja Nong Chik. Ini bermakna cabaran yang agak getir buat calon BN. Namun ada strategi yang bakal membuatkan Nurul lari malam...apakah perancangan itu sama-sama kita nantikan setelah mendapat "green Light". 

Laporan Keldaidaily memetik Anwar Ibrahim berkata sesiapa yang menadatangani ikrar integriti pilihanraya hanyalah pemimpin yang menyokong rasuah.

Nah..... Ambik ko... Anaknya sendiri dikatakan menyokong rasuah! Amat memalukan.....

Kepada puak Pakatan Haram kalau takut cakap jelah takut... Jangan nak korap sangat...

Pelbagai alasan diberikan oleh Puak pembangkang untuk tidak menandatanggani integriti pilihanraya, lebih memalukan apabila Ketua Pembangkang mengaibkan anaknya sendiri...

Gamaknya tangan puak-puak ni kotor tu sebab takut nak tanda tangan integriti pilihanraya? Fikirkan lah....

Tepok dada tanya selera bro....



.

1 comment:

Anonymous said...

Datuk Shahrizat lebih bergaya dan layak dari Nong cik..Nong cik bercakap pun merapu dan berterabur..memalukan BN nong cik ni

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive