RAPID

Wednesday, April 17

KAKITANGAN JPM MUSANG BERBULU BABI, JENIS TAK SEDAQ DIRI......


Ini adalah satu contoh terbaik gunting di dalam lipatan dan duri dalam daging. Jika dibiarkan berterusan daging akan menanah dan menjadi busuk. Berkhidmat paling hampir dengan Perdana Menteri iaitu di Jabatan Perdana Menteri tetapi menjadi dalang kepada Pakatan Haram.

Gaji yang diperolehi, bonus, elaun dan sebagainya yang datang dari poket kerajaan nampaknya langsung tidak dihargai oleh pemuda ini.  Apa lagi yang kurang?  Kenapa tidak bersyukur dengan rezeki yang diperolehi hasil berkhidmat dengan kerajaan kenapa tidak berhenti dan makanlah dari hasil yang diberikan oleh Pakatan Haram.

Kalau Jabatan macam nie pun boleh sokong #SpendaStoPAS macam mana pulak Jabatan Lain...



1 comment:

Anonymous said...

itu biasa bro. banyak sgt2 tp kerajaan ttp tunduk dgn mcm2 permintaan diarang melalui ceupecs. ni le hasilnya kalau masa kerja cuma 2-3 jam sehari. kul 10-11.30am makan pg. 12-2 makan t/hari. kul 3.30-5.00 makan petang je. bl banyak makan kerja kurang tu le hasilnya... antara cara diarang jatuhkan kerajaan jgn buat kerja. klu ada yg apply buat2 kata tak layak so tak payah kerja! rakyat marah tu yg ada yg tak pangkah kerajaan dah. mtk tlg blogger kerajaan check pasal ni sbb kerajaan makin hari makan tawar byk kerja kosong sedangkan ramai yg makan gaji buta je

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive