RAPID

Tuesday, April 30

Masanya Telah Tiba Jom Kasi Bogel Anak Anwar Nie.............


Dah lama sangat menunggu untuk mededahkan perilaku sumbang keluarga 69 terhebat kat Malaysia nie. Tahap kesabaran MKP semakin hari semakin nipis nampaknya. Sehinggakan ada dikalangan rakan blogger "Lagend-H20" pun dah perli sakan macam tak puas hati dengan apa yang MKP ada. Maklumlah MKP nie blogger longkang mana sehebat lu. Legendary la katakan. Tapi sikap "brotherhood" lu memang MKP tabik Spring apabila rakan seperjuangan ditimpa musibah atau bencana...


IZZAH DAN PAKATAN SEDANG MENIPU RAKYAT

Pertama BAJU ASKAR yang IZZAH tolong cuci tu BUKAN BAJU ASKAR yang tentera pergi mengundi. Itu baju untuk operasi!

Kedua Cara calit dakwat kekal BUKAN seluruh jari macam dalam gambar tu... tapi gambar sebelah kanan iaitu dari ruas kuku atas sampai bawah kuku!

MENIPU LAGI!!!

Berita terkini MKP terima adalah Tian Chua telah membuat provokasi dipusat mengundi di Kem Askar Parlimen Batu yang mengatakan dakwat yang dicalit pada jari anggota Askar yang bernama Azmi telah hilang selepas dicuci dengan sabun bersama dettol. Tian Chua bersama Nurul Izzah membawa Azmi untuk membuat laporan polis.

Modus Operandi Tian Chua dan Nurul Izzah adalah untuk mencetuskan Stage 1 kearah Arab Spring.... ala Malaysia...

Pakatan Harami tahu mereka tidak mampu menawan Putrajaya dengan cara demokrasi. Terdesak untuk menawan putrajaya terpaksalah cetuskan huru hara salahkan SPR tidak telus.....dan menipu...



4 comments:

Carlos Santiago said...

setahu aku, setengok aku iklan spr. dia calit penuh. mana sumber ko dpt calit mcm tu?

ibnu sahdan said...

lain petugas lain cara mencalit dakwat.500 lebih pusat pengundian awal.jangan nak condemn je.contohnya jangan nak samakan cap jari ngko dengan cap jari mak ngko.walaupun mak ngko lahirkan ngko tapi cap jari tetap berbeza

amelia diana said...

kalau tidak betul maka jadilah perkara ini sebagai fitnah..klau betul xpela klau x...tunggu la balasan di akhirat...peace..

Anonymous said...

Rekod sumbangan dan bakti, KOSONG.
Rekod buat kacau dan kecoh termasuk kerja-kerja bodoh, Banyak.

Apa agaknya yang diberi makan mak-bapak dia dulu entahlah.

Kalau nak jadi wakil rakyat kenalah tahu buat kerja yang berfaedah secara ikhlas dan berbakti.

Show us your report card ! Not your bank statement ! Itu pun tak faham ?

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive