Rapid

Thursday, April 18

KRONI ANWAR BELANJA Rm 1Juta HANYA UNTUK PAPANTANDA.......

Hebat Anwar dapat sponsor dari Kroni sebanyak RM 1juta hanya untuk papan tanda disekitar Seberang Perai sahaja. Anwar mengatakan UMNO adalah PArti Kroni akan tetapi seperti Meludah kelangit jatuh kemuka sendiri.

Seorang pembaca mengirim email memaklumkan papan iklan tanpa lesen dipasang sewenang-wenangnya di Seberang Prai Pulau Pinang tanpa halangan daripada kerajaan tempatan. 
“Papan BN dikatakan haram dan dibuka oleh kerajaan tempatan Pulau Pinang dan Selangor. 
“Tetapi papan iklan haram tanpa lesen PR yang merebak di kawasan Seberang Perai Sebanyak 20 unit tiada masalah,”katanya yang turut melampirkan sekeping foto papan iklan tersebut.
Papan iklan itu tertera wajah Datuk Seri Anwar Ibrahim yang bertulis “Demi Rakyat, Pakatan jamin masa depan anda.” 
“Itu bukan papan kempen pilihanraya..sebab struktur papan sahaja bernilai hampir RM50 ribu satu unit. 
“Tanya pada MPSP (Majlis Perbandaran Seberang Prai) kenapa tak ambil tindakan? Dimaklumkan Company(yang buat) itu (adalah) Green Maestro Dari Pulau Pinang ada kabel besar. 
“Jadi Majlis tak boleh buat apa apa,”katanya lagi
RM50 ribu/unit X 20 unit = RM1 juta...itu baru kawasan Seberang Prai.. Belum lagi kira kawasan lain...Banyak betul duit derma yang berjaya dikumpul oleh pakatan ye??...

1 comment:

Berita dari gunung said...

Anwar wakilkan ke POSTER untuk berkempen...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive