RAPID

Monday, April 1

SERAMBI NIK AZIZ DAH JADI SERAMBI SEKS.............. BOH LA WEIII....


Ini adalah realiti yang telah dirakamkan semasa berada di Pantai Timur hujung minggu lepas, Ternyata memandu dari Pulau Pinang selama 7 jam berbaloi dengan dedahan yang pastinya membuatkan Nik Aziz panas pungkoq. Dedahan oleh 2 anak dara yang tiada dara Rakyat Kelantan sendiri membongkar bahawa Islam yang dibawa oleh PAS hanyalah sekadar hiasan.

Remaja berusia 19 tahun yang terlibat dengan aktiviti pelacuran yang berasal dari Tumpat mendakwa, kegiatan pelacuran itu dijalankan antaranya di Jalan Limau Manis dan Jalan Gajah Mati sebelum memasuki hotel dengan 'charge' dikenakan sebanyak RM100 sekali 'main'. 

Pelbagai golongan yang datang melanggan pelacur remaja itu, yang muda sudah tentu namun yang tua nak mampus pun turut tak terkecuali termasuk kakitangan kerajaan, golongan muda yang datang melanggan pula dikatakan terlebih dahulu menelan pil kuda untuk mulakan aksi 'main', pengalaman nakal turut dikongsikan pelacur itu dengan Tok Aji Pas , pada mulanya pelacur berkenaan beranggapan Tok Aji itu ingin menangkapnya, namun tidak disangka-sangka Tok Aji kelarah Pas itu datang dengan tujuan melanggannya dengan extra bayaran sebanyak Rm300.


Dedahan gadis didalam video ini jelas menyatakan Orang PAS sendiri yang datang untuk melanggan. Perghh pakai aje lilitan kepiah dan serban kat kepala tapi melanggan jugak pelacur murahan yang boleh dianggap anak sendiri.....Gampang punya Alim Ularmak kat Kelantan nie...

MKP tak terkejut dengan apa yang berlaku kerana sudah acap kali PAS hanya pandai bermain dengan kata-kata nista akan tetapi itu semua hanya cakap politik munafik dari Alim Ularmak...


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive