Friday, July 13

WOI GAMBAQ SAPA NIE?


Gambaq agak ganas dan lucah MKP ambil dari FB nasuhafast dakwaan beliau mengatakan bahawa ianya Pemimpin PAS kepastian tidak dapat dipastikan.bagaimana pun lihat kenyataan beliau dibawah.

Gempar !!! Pas & Pakatan Rakyat rakam adengan intimnya
apa nak jadi dengan mereka ni, kalau hebat sangat atas ranjang,
kongsilah sesama rakan sepakatan rakyat, gila kah apa???
jangan plak kata ini kerja umno, sakit, sakit, sakit akal mereka ni,
buat pakatan rakyat di nasihatkan kalau nak send mms lihat dulu dengan
siapa anda sendkan??? dapat kan aku siaplah, aku jual maruah kamu disiber,
biar beringat, biar berakal, kamu ingat jadi pakatan rakyat, kamu boleh buat macam hollywood kah??? -Pemburu Pakatan Rakyat-
MKP Ayat Sempoi : Tengok boleh tapi jangan tiru pelilaku serta aksinya kelak rosak binasa? 

79 comments:

Anonymous said...

Naga Sakti, biar btollll???mcm x percaya je.....haiyoooo....mcm ni pun ada ka....??

Anonymous said...

apa barang tenguk jer..barang sekali tiru jangan..?...

bagi aku...tiru aksi stail tu sanggup bebeno!....tapi dgn pasangan halal! dan jgn 'candid camera action' dah ler!!

Anonymous said...

yang ni bukan ke ostat yang bagi kaunsling pukul 3 pagi dalam bilik hotel dulu kah kah kah

Anonymous said...

semogo diberikan hidayah

IMinn said...

Tengok sini

https://www.google.com/search?tbs=sbi%3AAMhZZiuWGpgZykgc1atOiaCXS12XkScYUtynH-iaO0XMbiNs6yveYSsGC_1zPLaVzhex87tRHYsLlvlrgJlsZ-ip6o8e1YqS68ZiyMZCh2Q3uo2xNESpf95capjws1vim0lLq9FNur6jpLyeDnCbqq8r1xEwessLCjXsoqO4xY3V1rkyA49gTGZJw3YiCRUuh0S4vQZq5msopcXIZqw-I1v1uUsN7xlkMfd_1yOMBX8pTmWe2OZfNjoZALhlTYekMZuVjRfCLgjRHBtWGilC_1HWM1MkKCN1Ob02Uk8JkdnhzRoPsrbQhVBwF_1xjv55Y0VVrPn_1LhgvJw3FzQfEOkbf8owoWGwp-Ba0xQMHwk7_1EGQEMB9aHl81zy5v1f7_104IxTymzte-OWa4fnCIvPvT-XKXcA2RPk41h3PgWwui2SzU8KUDlDZ41V2xpqwMFe3i-SE5CxGVR1umVusc_1Q9RzIGjyJsyAJHNYHl4_1hGqHrTFNyJPpUPutOJAJcS4T3PagHSriq4mPr56UiMo7FW3-lhEZyYEJDgso9TS74Sz8ywjG3NNsJYPMYPCYLQf7a_1K55gkdOsNm1h0CX11uXhefjnWELyO2RKoPemQwHgjnGLBpitd_1bNOFV-BXK0WW4jWkyS3_1xdYKd7hI10zgQdt5aFimnlL6dFP-omHoQ23lWghNyfj_15fU1I5cLhNDJI-vrNuSJl5E0PGFfL0tklY8TRSyA-a3rdFIejtrWu_1t71J8b0I3Wl5f_1tEYxgVEdq2OBVHjrpLjXtuDAdA3NIldkmQDwNHIsinX6exn99jddH94xDBCOKFdmaXvljXNX6IMQgqbYp42PsER50wAQKVK35h_1tQTKU8A6BqrCTthN4XhQ2z1z6m8iEZYLvkVVYiE4HKTywoLwBhUfNT1WopgL8omYSIvZkPDTP8qK_15Hmp5aHk0iftrR4Z_1tbIYzzgfB_1kqzjXIps4WF9uWtlIAJWrAg57MwBQhDr31dJFU6STeZRDNgnui6no3eU-LOOzco6j54ziWiCqCkEDxR3iFG_1WbJG5HL5yjXiaKbRF2xMbXZGq0W-Ct3e2zeBsAnMRGMJmr858Bz7nAptzXpIsKoURs-FMLo2dxqrBpNYz8qt_11IBkJ-6CGY453_1JE3Yx5mNxc-9a4F6e9AVRyppgE_1yDFkzDjaIQ4IXhXp8bi8j2ukvzppBe-2NJpCuN5GnDZUMx-IYdWRavYdDESHV25LuCEr633P_1E77TdtBitNQlLLYw21an7aB2XCcfc4pXtCrqWXOqndo68OdzrnbBsJ2irSHFypBYNGy5ucMPm51THVrtebJF7BJbQnRAQ

Anonymous said...

ini lagi satu blog pemfitnah bodoh. hotak korang nih mesti ada sebesar buah pelir. martabat korang takkan lebih tinggi dari ibu jari kaki orang yang kau cuba fitnah. ini kot manusia2 yang bakal menjadi kayu api pembakar neraka jahanam kelak.

matkilaupenang said...

haaa ramai yang tak suka dengan gambaq nie terutama puak pas serta musuh dalaman aku............apa pun kau dah bejaya buatkan korang marah kt aku....bermakna cywar aku berjaya yahooooooo.

ape daa said...

dakwaan beliau mengatakan bahawa ianya Pemimpin PAS kepastian tidak dapat dipastikan.

kalu x pasti yg ko post tu kenape? mende betul ok, tp kalu x betul fitnah tu bai. porno lak tu. ko ni jenis x peduli halal haram ker bai.

Anonymous said...

Jangan2 tu baby ah babbi kot, tengah testing ke syurga sebelum ceramah.

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang terlupa."Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan."(Al-Maa'idah-Ayat 8)
Berhati-hati dalam 'posting' yang di paparkan kerana ianya kelak bakal dipersaksikan di padang mahsyar.

Anonymous said...

ni mesti puteri umno masa perhimpunan masa perhimpunan umno

Anonymous said...

cube lg.. bt le fitnah yg lebih mantap,xpun admin rakam je mak+bapak admin tgh bjimak pastu post "nik aziz in action" heheheh

Anonymous said...

kantoi la,,, ni bkn cite melayu. mmg satu keturunan bodo ke admin sorg je yg mgidap pnyakit bodo ni?

http://xhamster.com/movies/97895/arab_girl_very_hot_french.html

Xsuka UMNGOK said...

kalau kot ye pun nak temberang, xyahlah ciplak pic dari internet...kan dah sebijik lagi anugerah BANGANG untuk PENCHACAI UMNGOK. Semakin banyak lu punye kencing semakin hancinglah PARTI lu LEMBU...

Anonymous said...

awal2 lg tuan blogger dah kantoi..insaf le..bertaubat nasuha dri membuat fitnah...ni bukti tuan blogger buat fitnah...

https://www.google.com/search?tbs=sbi%3AAMhZZiuWGpgZykgc1atOiaCXS12XkScYUtynH-iaO0XMbiNs6yveYSsGC_1zPLaVzhex87tRHYsLlvlrgJlsZ-ip6o8e1YqS68ZiyMZCh2Q3uo2xNESpf95capjws1vim0lLq9FNur6jpLyeDnCbqq8r1xEwessLCjXsoqO4xY3V1rkyA49gTGZJw3YiCRUuh0S4vQZq5msopcXIZqw-I1v1uUsN7xlkMfd_1yOMBX8pTmWe2OZfNjoZALhlTYekMZuVjRfCLgjRHBtWGilC_1HWM1MkKCN1Ob02Uk8JkdnhzRoPsrbQhVBwF_1xjv55Y0VVrPn_1LhgvJw3FzQfEOkbf8owoWGwp-Ba0xQMHwk7_1EGQEMB9aHl81zy5v1f7_104IxTymzte-OWa4fnCIvPvT-XKXcA2RPk41h3PgWwui2SzU8KUDlDZ41V2xpqwMFe3i-SE5CxGVR1umVusc_1Q9RzIGjyJsyAJHNYHl4_1hGqHrTFNyJPpUPutOJAJcS4T3PagHSriq4mPr56UiMo7FW3-lhEZyYEJDgso9TS74Sz8ywjG3NNsJYPMYPCYLQf7a_1K55gkdOsNm1h0CX11uXhefjnWELyO2RKoPemQwHgjnGLBpitd_1bNOFV-BXK0WW4jWkyS3_1xdYKd7hI10zgQdt5aFimnlL6dFP-omHoQ23lWghNyfj_15fU1I5cLhNDJI-vrNuSJl5E0PGFfL0tklY8TRSyA-a3rdFIejtrWu_1t71J8b0I3Wl5f_1tEYxgVEdq2OBVHjrpLjXtuDAdA3NIldkmQDwNHIsinX6exn99jddH94xDBCOKFdmaXvljXNX6IMQgqbYp42PsER50wAQKVK35h_1tQTKU8A6BqrCTthN4XhQ2z1z6m8iEZYLvkVVYiE4HKTywoLwBhUfNT1WopgL8omYSIvZkPDTP8qK_15Hmp5aHk0iftrR4Z_1tbIYzzgfB_1kqzjXIps4WF9uWtlIAJWrAg57MwBQhDr31dJFU6STeZRDNgnui6no3eU-LOOzco6j54ziWiCqCkEDxR3iFG_1WbJG5HL5yjXiaKbRF2xMbXZGq0W-Ct3e2zeBsAnMRGMJmr858Bz7nAptzXpIsKoURs-FMLo2dxqrBpNYz8qt_11IBkJ-6CGY453_1JE3Yx5mNxc-9a4F6e9AVRyppgE_1yDFkzDjaIQ4IXhXp8bi8j2ukvzppBe-2NJpCuN5GnDZUMx-IYdWRavYdDESHV25LuCEr633P_1E77TdtBitNQlLLYw21an7aB2XCcfc4pXtCrqWXOqndo68OdzrnbBsJ2irSHFypBYNGy5ucMPm51THVrtebJF7BJbQnRAQ

Anonymous said...

hahaha.. lembu pun lagi cerdik dari blogger ni.. aku rasa blogger ni nk publisiti ja.. fitnah org langsung x peduli.. da serupa bkn orang Islam da tak takut dosa fitnah..

sedare sipitung said...

hancing la macha,,, lu mmg liabiliti bg umngok, sian najib dpt mat kilau mamak ni., tun faisal lu tgk product UMB lu ni, reject! haramjadah! hahahaha

Anonymous said...

Tahniah Mat Kilau Penang lantaklah depa nak kata apa, aku terus menyokong ko membongkarkan aktiviti seks haram Puak-puak PAS yang berlagak alim depan rakyat namun sontot puki bini orang di belakang rakyat. Ulama PAS Ulamak Pukimak!

Hidup Umno!
Hidup Melayu!

Jahanam PAS!
Jahanam Pakatan Haram!

Anonymous said...

kau ni mmg babi cilaka lah.. sbb2 macam ni lah umno dibenci dan jadi bahan serangan puak pakatan, aku yg sokong umno pun buleh rasa nak ludah muka kau, blogger bodoh

sedare sipitung said...

lawok rase, ade saing ucap tahniah bserta sokongan lg, ckp bodo kang suke,ckp bangang kang bangga

Melayu Bersatu said...

Idea ko memang bijak Mat Kilau Penang ko berjaya naikkan rangking blog dalam sekelip mata. Gua caya sama lu!

Puak Pakatan Haram tak senang duduk baca entry ni pasal depa tau PAS memang parti Kaki Zina terutama dengan bini orang!

Parti menjahanamkan Islam!

Teruskan membongkar skandal Ulama PAS kaki burit!

Dedahkan juga siapa Pemimpin PAS yang puki dan batangnya kini sudah jadi tontonan pengguna Internet itu?

Muahaha....

Ingat PAS ingat Zina!

Kalau PAS perintah Malaysia bersama Pakatan Haram, jawabnya hancur bini orang kena kerjakan dengan pemimpin PAS!

Anonymous said...

Ambil gambar arab kat internet, lepas tu buat fitnah kata pemimpin PAS. Kan dah buat fitnah tu.

Ya Allah, Kau jadikanlah hati-hati kami jauh untuk membuat fitnah. Sesungguhnya kami takut akan azabMu.

Anonymous said...

Blogger munafik penipu. Rupanya gambar ni dia amik kat google image. Cuba search french arab videos large porn tube. Jawablah kt akhirat nanti.

Anonymous said...

Allahuakhbar!Allahuakhbar!Allahuakhbar! jika post ini benar anda terlepas dari dosa fitnah,jika post ni tidak benar hanya fitnah mudah2han admin diberi hidayah dan sempat bertaubat..padam post ini sekiranya anda tidak mahu saham mendedahkan keaiban orang. ikhlas . Allah Maha Besar.

Anonymous said...

woi..xtakut mati ke?? dh rasa hebat sangat ke buat fitnah..tu la kalo solat tak dijaga,sampai nak buat fitnah pun x rasa ape2..diharapkan Allah bagi hidayah kat lu..bukti gambar lu amek cite blue mat arab pun dah ada..

rujuk :
https://www.google.com/search?tbs=sbi%3AAMhZZiuWGpgZykgc1atOiaCXS12XkScYUtynH-iaO0XMbiNs6yveYSsGC_1zPLaVzhex87tRHYsLlvlrgJlsZ-ip6o8e1YqS68ZiyMZCh2Q3uo2xNESpf95capjws1vim0lLq9FNur6jpLyeDnCbqq8r1xEwessLCjXsoqO4xY3V1rkyA49gTGZJw3YiCRUuh0S4vQZq5msopcXIZqw-I1v1uUsN7xlkMfd_1yOMBX8pTmWe2OZfNjoZALhlTYekMZuVjRfCLgjRHBtWGilC_1HWM1MkKCN1Ob02Uk8JkdnhzRoPsrbQhVBwF_1xjv55Y0VVrPn_1LhgvJw3FzQfEOkbf8owoWGwp-Ba0xQMHwk7_1EGQEMB9aHl81zy5v1f7_104IxTymzte-OWa4fnCIvPvT-XKXcA2RPk41h3PgWwui2SzU8KUDlDZ41V2xpqwMFe3i-SE5CxGVR1umVusc_1Q9RzIGjyJsyAJHNYHl4_1hGqHrTFNyJPpUPutOJAJcS4T3PagHSriq4mPr56UiMo7FW3-lhEZyYEJDgso9TS74Sz8ywjG3NNsJYPMYPCYLQf7a_1K55gkdOsNm1h0CX11uXhefjnWELyO2RKoPemQwHgjnGLBpitd_1bNOFV-BXK0WW4jWkyS3_1xdYKd7hI10zgQdt5aFimnlL6dFP-omHoQ23lWghNyfj_15fU1I5cLhNDJI-vrNuSJl5E0PGFfL0tklY8TRSyA-a3rdFIejtrWu_1t71J8b0I3Wl5f_1tEYxgVEdq2OBVHjrpLjXtuDAdA3NIldkmQDwNHIsinX6exn99jddH94xDBCOKFdmaXvljXNX6IMQgqbYp42PsER50wAQKVK35h_1tQTKU8A6BqrCTthN4XhQ2z1z6m8iEZYLvkVVYiE4HKTywoLwBhUfNT1WopgL8omYSIvZkPDTP8qK_15Hmp5aHk0iftrR4Z_1tbIYzzgfB_1kqzjXIps4WF9uWtlIAJWrAg57MwBQhDr31dJFU6STeZRDNgnui6no3eU-LOOzco6j54ziWiCqCkEDxR3iFG_1WbJG5HL5yjXiaKbRF2xMbXZGq0W-Ct3e2zeBsAnMRGMJmr858Bz7nAptzXpIsKoURs-FMLo2dxqrBpNYz8qt_11IBkJ-6CGY453_1JE3Yx5mNxc-9a4F6e9AVRyppgE_1yDFkzDjaIQ4IXhXp8bi8j2ukvzppBe-2NJpCuN5GnDZUMx-IYdWRavYdDESHV25LuCEr633P_1E77TdtBitNQlLLYw21an7aB2XCcfc4pXtCrqWXOqndo68OdzrnbBsJ2irSHFypBYNGy5ucMPm51THVrtebJF7BJbQnRAQ

Anonymous said...

semata2 nak ranking naik sanggup buat dosa yg lebih dahsyat daripada membunuh?

hmm.. tunggu je la Allah balas balik kat sedara mara hangpa nanti. berlagak dah macam Tuhan.

Anonymous said...

Ko xtakut ke dgn azab Allah sbb memfitnah? Knape pic tu same dlm google image french arab? Ya Allah kau turunknlah azab dan seksa kpd mereka2 ini yg menyebarkn fitnah.makbulknlah doaku ya Allah..amin2 ya robbal alamin..

Anonymous said...

apa dos a mak bapak ko sampai dapat ko ek? x yah nak guna nama mat kilau la setan, jangan nak bikin malu orang pahang la pakai nama mat kilau, ko tu mamak, mamak je la, tah bila datang melayu ko nye? sampai mati aku jijik ngan mamak mengaku melayu masuk umno...ptuuuiiihhh dasar paria x sedar diri...

Anonymous said...

tak ada benda lain ke nak fitnah.asyik gambar seks aje.dunia akhir zaman macam ni la. poitik memang kotor,tapi kotor lagi orang yang suka menggunakan gambar seks untuk fitnah

Anonymous said...

tak ada benda lain ke nak fitnah.asyik gambar seks aje.dunia akhir zaman macam ni la. poitik memang kotor,tapi kotor lagi orang yang suka menggunakan gambar seks untuk fitnah

Anonymous said...

Pukimak pnya blog

Anonymous said...

blogger yang buat gambar ni setaraf otak dia dengan najib haramjadah.

Anonymous said...

bongok giler. kantoi tgk porn arab. tau buat fitnah aje. haha

Anonymous said...

Umnok ni asyik sex je tau... Ntah dari mana gmbar tu.. Berlambak kt internet

Anonymous said...

Sy minat pas..tp sy x marah bile post ni kluar..klau bnda ni betul maknanya ade yg perlu diubah dlm pas..tp klw x betul sikap admin yg perlu berubah..

Anonymous said...

Tu gambar scandal bapak Em Kay Pi dgn mak mertua Em Kay Pi tengah
Project kat hotel mewah masa perhimpunan Amno
Amno sponsor hotel....



Pupugumu

matkilaupenang said...

haaa3 melompat sakan hampa nie pasal apa?kesian klu benda tue betul aatau salah apa aku peduli?tajuk aku dari mula gambaq sapa nie?rupanya ramai yang buta perut membuat penilaian berdasarkan hawa nafsu?yang tengok pun dpt pahala......undi PAS masuyuuukkkkk syurga...

Anonymous said...

blogger paling x bermaruah...dosa fitnah die buat mcm benda kecik...dh jelas gambar bodo ko tu copy dr laman web lucah ko bleh fitnah pas plak??? stupid blogger...ap la perasaan anak2 ko kalu diorng tau perangai bapak diorng bengong mcm ko ni

pastu ad plak org yg sokong walaupun dh jelas bg link yg gambr tu gambr org lain...sama bodo ngan blogger ni

Anonymous said...

alahaiii...kesiannye lah ko ni... anak sape ni?? mmg masa kecik2 mak bapak bagi tgk cite blue ke?? ko pny mak mesti murah bro.. mesti mamak pantat itam menyamar ketuanan melayu... lawak la ko ni... cari la cerita yg logik sikit.. dah tahun 2012 dh woi.. semua org dh tau guna google search image.. murahnye lah ko ni... mesti baru belaja pakai intenet.. kitorg xmarah pun ngan ko.. cuma kesian kt mak bapak ko je.. diorg mest harapkan dpt anak boleh doakan diorg masuk syurga... kesiannn...

Anonymous said...

Bodoh

Anonymous said...

ni aksi mak bapak tukang tabur fitnah.. congrat la kat kau... berjaya jadi lembu umno...

Anonymous said...

adui mamak paria ni?

tolong sikit jag perasan ko tu melayu.

ko tu anak haram tau.
bangsa malaysia mamak tak termasuk ok

pebende iq tahap anjing g copy google image mak arab paastu fitnah org lain. bek g paste gambar burit anak ko je. ke burit bini ko.

oh pendatang cam ko ni leh berambus dari mesia. anak haram kot

Anonymous said...

Ni mat kilau mana ni?membusukkan nama pejuang melayu sejati..tukar nama la dol...

Anonymous said...

Lu sakit ke bro...

Anonymous said...

mak kau mesti pernah blow job kau kan dulu? bapak kau pulak mesti pernah toron jubo kau kan? sebab tu lah lahir produk sampah macam kau ni. mak bapak kau pornstar eh? nk link please, nk tengok jugak pukimak kau yag dah rabak.

maskedmaster said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

lu mesti pernah 'baris' adik kau sndr kan? ajak kawan2 taik kau toron mak kau pernah tak?

Anonymous said...

Salam Mat Kilau Penang
Sesunguhnya saya kasihan kepada Umie saudara yang mengandung kan Anda selama 9 bulan....saya juga Kasihan
Kepada ayahanda Anda yang mengazankan saudara ketika saudara di lahirkan...
Sekiranya saudara Sudah berkeluarga saya juga kasihan kepada isteri Dan anak anak Anda....

Sesunguhnya Anda mungkin seorang Mat yang berkilau di dunia Sahaja...kilauan Anda belum tentu di akhirat,,,,
Hanya yang mana kuasa saja yang menentukan segalanya

Anonymous said...

bodo punyai cacai....dah la salah, taknak ngaku lagi...kalau tak sah, jangan post...mmg dasar kaki spin sex semua puak UMNGOK nie....

Wow Berita said...

semoga admin diberi hidayah oleh Allah. stop2 lah buat kerja fitnah-menfitnah ni. lagi memburukkan nama UMNO/BN ada lah. :(

Anonymous said...

elok sangat la...kena sangat dengan gambar ko tu...ghost rider terbakar...akhirat esok api lagi besar dari tu ko dapat...

Anonymous said...

"Tahniah Mat Kilau Penang lantaklah depa nak kata apa, aku terus menyokong ko membongkarkan aktiviti seks haram Puak-puak PAS yang berlagak alim depan rakyat namun sontot puki bini orang di belakang rakyat. Ulama PAS Ulamak Pukimak!

Hidup Umno!
Hidup Melayu!

Jahanam PAS!
Jahanam Pakatan Haram!"

ada jugak yg ckp tahniahh . siap bg sokongan lg.pdahal bukti da bg daaa..memalukan umno laaa . klu ye pun nk MENCAPUB . xya la jatuhkn parti sendiri. bengongg namanyaa .ckp bodoh karang mrah.nk ckp pandai . xlayak plak utk kauu . aku xnk mecarut...

*Babi betul*

Anonymous said...

dey chaaaa . apo kono gn ekau ni ?? ekau dulu maso kocik tosodak*tersedak* susu ko ?? sian den nengok kau ni haaa . kurang kasih syg yooo . da kntoi amek gmbr ni kt internet . di koba eh pemimpin pas . nk memongak tu agak2 laa jang oiii . kn dh kntoii .. pegi la pam muka kt jamban tuuu ..

p/s : woii . lembu sapa terlepas nii . shuhh shuhhh ...

Anonymous said...

semoga kamu dilaknat..

Anonymous said...

dosa fitnah lebih besar dari membunuh...nauzubillah..
lau aku bunuh ko pom lebih kecik dosa aku dri ko memfitnah..allah shj yg tau muga allah berikan petunjuk kpdmu..ko xtakut kt allah ke bt seme nh?

Anonymous said...

admin bapak ayam,...blog lucah

atuk ko said...

hang ni memang bangang tahap gaban. setakat pecaci2 n anjing2 n lembu2 umnongok boleh la hang nk ngencing..
mat kilau konon, pirrraaaah mabuk!

Prince of Noob said...

kalau nak buat ceritaseks pun jangan la buat fitnah mcm ni sampai kantoi malu diri sendiri... ambik gambar pun dari website porno. malu la wei... mohon ditarik balik entry ni sebelum menanggung kemaluan yg amat sangat

Anonymous said...

nak dpt rating tinggi punye pasal...saje buat cerita fitnah..aku rase blogger paling bodoh sekali kat malaysia..ialah blog bangsat nie...mmg bodoh tahap cipan...awal2 dah kantoi...bangang...phuI!!

Anonymous said...

Mcm blog yahudi lak... Bodo nya blog ..

Anonymous said...

politik dah fitnah tak dapat dipisahkan.. bertaubat la sebelom terlambat

Anonymous said...

Bodoh nye pencacai najis.buat fitnah...semogs sepanjang hidupmu di laknat dan mampus esok

Anonymous said...

ntah2 mak ko tak yg maen 2..heheh..ksian kt mak ko ade ank mcm ko nie...xbau syurga la jwabnye dia..hahahah

Anonymous said...

Semoga Allah membalas fitnah ini dgn aib yg teramat kpd tuan empunya blog ini sbg teladan kpd semua.

Anonymous said...

dah bodoh tp nk jd blogger jd mcm ni la. come on! kreatif la skit!! pic tu byk kut kt website porn. BODOHHHHHHHHH!

Anonymous said...

another STUPID blogger n blog! :D
dats snapshot from porn video la, everyone knows haha

Izal said...

kesian blogger ni..nampak sgt kebodohan ko..berapa la puak UMPORNO ni bayar untuk sebar video bodoh ko ni..

Anonymous said...

x penah aku tgk mahluk sebodo mu... brapa UMB bayaq agar hang jd kapiaqqq...

acapbokhar said...

hahahaha! blogger xdak akai..apa punya bangang main tulis xdak fact lgsg..ni ang p skolah dlu la..jgn dok jd lembu..sekian

acapbokhar said...

tgk post aku dh gelak, tgk blogger? guling2 aku gelak..nk jd ghost rider? LMFAO

James Iha said...

hahaha..mat kilau..tak payahla jd blogger..aku penyokong UMNO pon jd rimas ada blogger mcm hang..ramai sgt dah...malula ada blogger pro UMNO mcm ni sbb species mcm hanglah yg menjatuhkan kredibiliti cyber trooper UMNO yg lain..

Anonymous said...

hahahaha...lawak gile la puak2 pr ni...siap bg link porn tu...mknenye dorg ni mmg layan cerita prono la ni...wakakakaka da kntoi.

Anonymous said...

hahahaha...lawak gile la puak2 UMNO ni...siap tukar topik tu...mknenye gambar tu memang dari cerita prono...wakakakaka da kntoi.

Anonymous said...

kesian mat nama mulia mat kilau penentang penjajah dah tercalaq....hang boleh pilih nama lain la kot...mat bodoh piang ka...mat mangkuk jamban ka...mat pencacai tua nak mampos ka...

Anonymous said...

bertaubat lah ahli2 umno dan bn

Anonymous said...

cuba semasa nak send perkara2 tak elok macam ni sebut ALLAH TUHANKU, MUHAMMAD RASULKU.. Besar sangat ke kita ni? Tak takut tiba2 kita mati? Sekali ALLAH hentikan 1 minit udara yg saudara hirup, menggigil saudara nanti.

Anonymous said...

dunia ALLAH ini luas...kita manusia hanyalah insan hina yg selalu melakukan kesilapan....harapnye encik blogger bertaubatlah sebelum kematian menjemput anda....ingatan untuk diri sendiri dan orang lain...

Anonymous said...

ingatlah mung akan mampus suatu ari....ari tu baru mung sedar azab tuhan kpd mung kaki fitnah...duit haram mung dpt akan menjadi darah daging mung dan anak2 mung...mung tengok akhlak orang yang makan hasil haram kamu....duit haram mung tidak boleh menukar azab tuhan kpd mung...

Anonymous said...

Astaghfirullah..Cukuplah dgn ayat menghina dan memfitnah sesama kita..cermin diri masing masing..kalau nyawa disentap malaikat maut sedikit hari yg balance ni dah cukup ke nak bayar hutang tertunggak- solat fardhu 5x sehari plus dulu dulu punya, puasa wajib yg kita tinggal punyo lah banyak..or dah banyak sangatkah pahala solat dhuha + tahajjud kita bg..saya takut mati besok or next week sbb dah ramai tgk kenkawan masing masing masuk liang lahad unexpectedly..

Followers

PALING SEMPOI MINGGU INI

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive