Rapid

Friday, July 13

RM 5,000 DITAWARKAN KEPADA PEMBERI MAKLUMAT?

Barisan Nasional Pulau Pinang menawarkan ganjaran berupa RM 5ribu kepada pemberi maklumat sehingga tertangkapnya penjenayah yang telah meragut  seorang warga emas yang mati dua hari lepas.Ini adalah inisiatif yang baik ditunjukkan oleh kepimpinan BN Negeri untuk mengurangkan kadar  jenayah yang menular kini.DAP dan Guan Eng hanya berpeluk tubuh dalam kes ini dan pastinya menyalahkan pihak POLIS dan itulah selalunya dibuat oleh Kepimpinan Lidah Bewak LGE.

Barisan Nasional Penang Youth Deputy Chief H’ng Chee Wey announced that RM5000 award to be giving to WANTED the murder suspect in a robbery case happened in Rifle Range Flat Block J two days ago.

Suspect Characters :

- 20 over years old Chinese Male

- 5′ 6″ Height

- Wearing Black Color Jacket and Helmets

Barisan Nasional Penang appealed to the public who has any info in this happening, please contact to the nearest police station.

Biro Penerangan BN Penang

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive